Hae
Outi Karita

Grillattu salaatti

Keksein viikonloppuna yhden uudenkin lisukkeen grilliruualle tuon aiemmin jakamani kesäisen kevyen perunasalaatin lisäksi, nimittäin grillatun salaatin. Kyllä, luit oikein, grillasin salaatin ja siitä tuli hyvää! Voipi olla, etten keksintöni kanssa ole yksin, ehkä oletkin joskus kokeillut, mutta jos et ole, niin suosittelen!

dav

GRILLATTU SALAATTI

Juustohöylällä höyläilin kesäkurpitsan puolikkaan foliovuokaan, lorautin sekaan oliiviöljyä, rouhein vähän merisuolaa sekä garlic pepper maustetta. Päälle heittelin vielä tuoretta ananasta sekä kirsikkatomaatteja. Vuoka grilliin! Erikseen grillattiin suoraan grillin ritilällä halloumia ja grillattu halloumi salaattivuokaan päälle. Itse käytän lampaanmaito halloumia näin vinkkinä kerrottakoot. Oikein maukas lisuke vaikkapa pihvin kanssa,mutta sopii mille tahansa grilliruualle lisukkeeksi!

hdr

dav

dav
VINKKI! Puolikkaasta kesäkurpitsasta tuli sopiva määrä kahdelle hengelle ja kesäkurpitsaa voi höyläillä siemenkotaan asti. Siemenkodan säästän aina ja käytän ruokaa, jos en heti niin jemmaan esim. seuraavalle päivälle, hyvin sopii esim. erilaisiin kastikkeisiin.

PST
Tsekkaa myös muut grilli-/ kesäruokapostaukset
”Kesäisen kevyt perunasalaatti”
”Grillivartaita”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *