Hae
Outi Karita

Miten kävi Muutos100:n painotavoitteen

TIMEOUT!!!
AIKALISÄ!

dav

Mun painotavoite oli yks Muutos100 valmennuksen tavoitteista ja painotavoitteeksi olin asettanut alle 60 kg eli sen tulisi olla nyt enintään 59.9. Kaksi viikkoa sitten mun paino oli 60.5, joten homma vaikutti todella lupaavalta. Viikko sitten mulla starttasi kuukautiset ja paino nousi kilon verran niin kuin aina käy menkkojen aikaan. Ajattelinkin sitten, että vaikka 100 päivää on täynnä tiistaina ennen juhannusta niin katsotaan se Juhannusaaton painolukema. Kuinkas sitten kävikään? Tuli kesäflunssa ja koko tän viikon on liikunnat olleet niin minimissä kuin ikinäkään mahdollista. Yhden päivän olin saikullakin ja se meni kokonaan makoillessa, muina päivinä työpäivien jälkeen on otettu vain lepoa. Noh, eilen oli jo kondis sitä luokkaa, että pienesti illalla tuli kotihommia tehtyä ja tänään ajattelin pienen kävelyn tehdä. Selittelyt sikeseen 😛

Paino tänään…

dav

Niin, että melkein!

Ei tuo itseasiassa harmita edes! Vuoden vaihteessa mun paino oli 65kg ja Muutoksen alussa taisi olla 63.5 kg. Ilman minkäänlaisia dieettejä tässä ollaan painoa saatu laskemaan ja kiinteytymistä tapahtumaan. En ole dieetannut päivääkään tänä vuonna! Pienillä fiksauksilla syömisiin, laatuun ja määrään sekä uuden liikunnanrytmin löytämisellä tämä on saatu aikaiseksi. Herkuteltu on ja sitä en ole täälläkään piilotellut. Varmasti tuo painotavoite ja enemmänkin olisi ollut saavutettavissa jos olisin vaikka koko 100 päivää ollut ilman herkun herkkua, mutta tavoite olikin löytää pysyvyyttä ja sen kautta hivuttaa paino sinne omaan ihannepainoon eikä dieetata. En myöskään ole punninnut ruokiani kuin ihan Muutoksen alussa, nyt en enää toviin. Elämään kuuluu myös herkuttelu ja rentous!

Samalla kaavalla jatketaan ja luulenpa, että pian paino on siellä alle kuudessakympissä. En tiedä mihin asti laskee, mutta luulen kyllä tällaisen maltillisen putoamisen jossain kohtaa stoppaavan ja jos ei stoppaa niin sehän tarkoittaa vaan lisää ruokaa mulle 😀 Uskoisin painon kuitenkin jollain aikavälillä pysähtyvän sinne mun ihanteeseen, sekä hyvän olon että ulkoisten seikkojenkin kannalta, nehän kummatkin on sitä kokonaisvaltaista hyvinvointia 😉

Nyt otetaan Juhannus täysin rennosti herkkuineen ja kaikkineen!

PS. 100 päivän muutoskuvat tulossa viikon sisällä tänne blogin puolelle 😉

dav

0 kommenttia

 1. Anna/annahuhtilainen.com kirjoitti:

  Tuo siun rentous (ja toki myös sopiva määrätietoisuus!) välittyy ihanasti blogin kautta 🙂 Oot upea esimerkki siitä, miten nipottamattakin voi pysyä hyvässä kunnossa ja miten se tasapaino on oikesti kaiken a ja o. Ihana Outi! <3

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos Anna ihanasta palautteesta <3 Mahtava kuulla, että nämä asiat tosiaan välittyvät 🙂
   Ja kiva kun jätit kommenttia 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.