Hae
Outi Karita

Yksinäisen viikonlopun plussat ja miinukset

Parisuhteessakin tekee ihan hyvää olla joskus erossa toisesta, joskus tarvitsee omaa aikaa ja tilaa. Me ollaan Rikun kanssa oltu pian 13 vuotta yhdessä ja viime vuosina jos ollaan ns. erossa toisistamme oltu niin yleensä mä oon poissa kotoa, ainakin jos kyse on viikonlopuista. Tänä viikonloppuna kuitenkin Riku oli poissa kotoa, poikien reissulla Tallinnassa. Musta on kiva olla joskus yksin kotona ja nimenomaan viikonloppuna jolloin ei ole välttämättä mitään aikatauluja. Tänä viikonloppuna mulla olikin täysin aikatauluton viikonloppu ja se teki todella hyvää! sain hömpöttää omia juttujani, naisten juttuja kaikessa rauhassa 😉

hdr

PLUSSAT

  • oma aikataulu ja aikatauluttomuus
  • saan enemmän aikaiseksi kotiaskareiden suhteen
  • omaa hömppää, telkkarista just sitä mitä haluaa
  • kukaan ei keskeytä kirjan lukemista, ajatuksia tms.
  • oma rauha ja hiljaisuus

MIINUKSET

  • kuukautiskivuissa yksin kärvistely ja valvominen
  • yksin nukkumaan meno
  • tyhjässä talossa äänet ja kolaukset pelottavat
  • kauppakassien kantaminen
  • ikävä ja läheisyyden kaipuu

Yksinäinen viikonloppu teki hyvää, niinkuin Rikullekin varmasti poikien viikonloppu, mutta onhan se kiva, että tänään saan tuon miekkosen kotiin. Ei tarvi mennä yksin nukkumaan ja pääsee taas jakamaan arkea! Ihan parasta onkin pienen erossa olon jälkeen päästä näkemään!!! <3

dav

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.