Hae
Outi Karita

2nd life ja shoppailuterapiaa

Tänään onkin tullut vietettyä useampi tunti kaupungissa. ajattelin, että menisin Kauppakeskus Puuvillaan shoppailemaan ja etsimään kesävaatteita, mutta… Muistin, että Poriin avattiin tänään 2nd Life Shop keskustaan. En tarkkaan tiennyt millainen paikka tuo kokonaisuudessaan olisi, mutta kuvat joihin olin facebookissa törmännyt olivat saaneet minut kiinnostumaan. Niinpä otin suunnan tuohon uuteen kahvila/sisustuskauppaan ja jäinkin sitten keskustaan shopaamaan. Käviksen (kävelykadun) varrelta löytyy kuitenkin edelleen vaikka mitä, vaikka Puuvillassakin monenmoista on. Kävis osoittautuikin loistavaksi shoppailupaikaksi tänään, paljon tarttui mukaan, muttei kuitenkaan niin hirveän kalliiksi tullut päivä. Ehkä kuitenkin tämän kesän kesävaatteet on (toistaiseksi) ostettu nyt 😉

ootd1

2nd Life Shopin yrittäjä (en ole ihan varma onko yksi vai kaksi yrittäjää) ovat avanneet Porin muitakin paikkoja; Cafe & Wine Elban sekä Blind Burgerin. Nyt sitten tämän Shabby chic-sisustusmyymälä kahvilalla & 2nd life clothingilla eli Shabby Chic-sisustusta, tuunattuja vaatteita & kahvila kotitekoisilla herkuilla, kuplivaa unohtamatta. Kuulemma myös lauantaibrunssi on tulossa valikoimaan ja se täytyy kyllä testata!!!

davdavdav
Tällaisille hieman erilaisille kahviloille ja sisustuskaupoille on kyllä tilausta Porissa ainakin minun puolesta ja uskon, että nämä yrittäjät onnistuvat tässä! Onnistunutta liikeajatusta he ovat ennenkin Porissa toteuttaneet eteenpäin myymillään Elballa ja Blind Burgerilla, joista Blind Burger on vielä kylläkin testaamatta…

davdavdavdavdavhdrdav

2nd Lifessa oli hyvä vastaanotto ja palvelu! Sisustus aivan ihana ja kahvilapuolikin hyvin toteutettu, join maukkaan macchiaton lattena! Olisin löytänyt tuolta vaikka mitä shoppailtavaa ja terassin sisustukseen heti tarttuikin jotain mukaan. Hintatasokin oli oikein mukava, arvelin kalliimpaa joten aikas kiva ylläri ettei ollutkaan niin kallista. Varmasti tulee toistekin käytyä niin herkkukahvilla,teellä tai kuplivalla kuin myös shoppailemassa 😉 Tällä kertaa shopattua tuli terassille kynnysmatto, mutta täytyy laittaa tuon pienemmällä käytössä olevan oven eteen,jotta pysyy nättinä terassin sisustusmattona. 2 tyynyliinaa, jotka ovat vähän niinkuin säkkikangasta, ajattelin terassille siis laittaa parit tyynytkin. Sitten kun olin jo kassalla osui silmiini vielä ihana sinkkikannu ja sehän lähti mukaan!

davdavdavdav

Sain yhdestä ystävästä hetkeksi shoppailuseuraa ja mulla taisi olla tänään shoppailudraivi päällä, muunlaiseksi seuraksi musta ei tainnut olla 😛 Olin ehkä hieman shoppailuterapian tarpeessa 😀 Kierrettyä tuli useampikin kauppa ja ostoksia tarttui mukaan vilasta, Cubuksesta ja Vero Modasta. Kesäisiä ihania vaatteita, joista täytynee varmasti tehdä vielä outfit postauksetkin, koska ei nämä oikein oikeuksiinsa näissä kuvissa vielä tule 😉

dav

Tämä ihanuus Vero Modasta!


dav

Cubuksesta kaksi toppia


dav

Hame Vilasta ja shortsit Cubuksesta


dav

Tämä lyhyen mallinen offsholders paita tulikin sitten Zalandolta…

Sellaisia shoppailuja tuli tänään tehtyä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.