Hae
Outi Karita

Lomasuunnitelmia

Mulla alkaa viikon päästä viiden viikon kesäloma!!! Ansaittu ja odotettu loma, nyt täytyy sanoa, että loman tarpeessa ollaan. Meikäläinen kun on aikamoinen elohiiri niin onhan mulla toki jo suunnitelmia tehtynä kesälomalle, mutta myös suunnittelematonta aikaa reilusti ja tilaa sattumille. suunnitelmat painottuu paljolti viikonloppuihin. Jumppaohjauksista en varsinaisesti pidä lomaa kuin joitain satunnaisia päiviä ja jumppaohjaukset mulla on tiistaisin ja torstaisin. Riku taas on kesälomalla maanantait ja perjantait.

dav

Loma alkaa virallisesti juhannuksen jälkeen, mutta koska juhannuskin ollaan vapaalla niin lasketaan se jo lomaan. Juhannuksena ollaan ihan kotosalla, aattona vietetään ns. ”aikuistenjuhannusta” mahdollisesti ystispariskunnan kanssa. Juhannuspäivänä ystäväni Marissa tulee Raisiosta lastensa kanssa meille yöksi ja oon kutsunut myös toisenkin ystäväperheen meille. aion leipoa superhyvää raparperi-mansikkabritakakkua!

20150606_200642

Heinäkuussa olisi tarkoitus suunnata Helsinkiin ja treffata siellä ystäviä. Helsingin Marissan kanssa on suunnitelmat tämän suhteen käynnissä. Magnum jäätelöbaariin haluan helsingissä! Halusin jo viime kesänä, mutta se vain jäi, joten josko tänä vuonna onnistuisi!

grandiosa2

Myös Raision ja Turun seudun reissu on suunnitelmissa. Jokakesäinen perinne, Samppalinnan kesäteatteri odottaa jo meitä. liputkin on hankittua ja Samppalinnassa nähdään Nunnia ja Konnia 😉 Raision Marissan kanssa ollaan tätä suunniteltu. Tänä kesänä viime kesään verrattuna taitaa puuttua yks masuasukas teatteriseurasta, mutta muuteoin pääsen kummitytsyä näkemään <3

IMG_20150711_145733

Pori Jazzit vietetäänkin Porissa ja meille on tulossa ihania jazzvieraitakin. Yhteen konserttipäiväänkin olisi tarkoitus mennä porukalla, pääviikonlopun lauantaina pääesiintyjänä on Seal. Konsertoinnin ja jazzien lisäksi täytyy vieraille näyttää Porin parhaita puolia Tuulikylän lisäks tietty, toivotaan hyviä yyterikelejä 🙂

3

Jazzviikonloppuna sunnuntaina on myös meidän  6-vuotishääpäivä. Hääpäivän suhteen täytyykin kehitellä jotain kivaa ja romanttista. Viime vuonna vietettiin romantic getaway Vanajanlinnassa hieman hääpäivän jälkeen, koska viime vuonnakin hääpäivä osui jazzmenojen kanssa päällekkäin ja tänäkin vuonna ainakin osittain. Iltapiknik kuulostaisi tällä hetkellä aika kivalta tuohon hääpäivän iltaan, mutta katsotaan…

IMG-20150724-WA0003

Äitini kanssa lähden kahdestaan Prahaan muutamaksi päiväksi heinäkuun lopulla. Äiti täytti tänä vuonna 60 vuotta, emmekä ole koskaan matkustaneet yhdessä ulkomailla, mutta nyt juhlistamme kahden kesken ja vietämme äiti-tytär aikaa. Itse olen Prahassa käynyt jo kaksi kertaa ja tiedän äitini ihastuvan myös kaupunkiin 🙂 Pst. Prahasta tulossa ensi viikolla postausta!

IMG_1942

Mä aion myös lukea paljon, laittaa kotia, heittää talviturkin,
keräta erilaisia lenkkimaisemakokemuksia, ottaa aurinkoa,
nauttia aamuista, syödä jäätelöä….
Aion elää hetkessä ja jättää aikaa sattumalle,
suunnitelemattomille retkille ja hetkille,
heittäytymiselle ja rentoilulle!

IMG_1864

0 kommenttia

  1. Jonnaajon kirjoitti:

    Magnumin lisäks sun pitää ehdottomasti käydä Helsingin reissulla testaan myös Citykäytävän Gelato factory, jossa tehään jäätelöt paikan päällä. Sieltä saa maailman parasta pistaasijäätelöä…Sä taisit tosin olla pähkinöillä allerginen, jos oikein muistan 😀 Mutta sieltä löytyy kyllä muitakin makuja, kuten muut suosikkini avokado, tummasuklaa, kinuski(suolapähkinä), mango, vanilja, kookos plus ihan kaikkea muuta mahdollista maan ja taivaan väliltä. Parasta jäätelöä ikinä! Vahva suositus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.