Hae
Outi Karita

Elämän ajoitus

Mä haluan uskoa, että elämässä kaikella on aikansa ja paikkansa. Entä tarkoituksensa? Viimeisestä en ole aivan varma, onko kuitenkaan kaikella tarkoitusta, ainakin joskus se tuntuu aivan liian julmalta. Jätän kuitenkin tuon kaiken tarkoituksellisuuden tämän postauksen osalta tähän. Nyt on enemmän ajatuksissa ajoitus, miten asioilla ja tapahtumilla on aikansa ja paikkansa. Vaikka neliapiloita kuulemma on paljon, niin luulenpa että elämäni toisella sattumalta löytämälläni neliapilallakin on tarkoituksensa. Törmäsinkin tällä viikolla instagramissa mietteeseen joka osui ja upposi niin hyvin, että halusin sen tallettaa itselleni ja tiesin heti sopivan kuvankin. Alkuperäinen löytyy ihanasta instagramprofiilista @onneksinyt .

Elämää ei voi pakottaa, se täytyy elää ja ottaa vastaan niin kuin se tulee, nauttia hetkestä ja elää siinä!

dav

”Meillä on keveä tuuli,
heinät heilumassa niityllä.
Meillä on elämä.
Rutistetaan tämä päivä onnelliseksi.”

-Joel Jyrinki-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.