Hae
Outi Karita

Elämänmakuisia blogeja, jaa vinkkisi!

Reilu viikko sitten jaoin 5 blogivinkkiä mun lemppariblogeista postauksessa ”Blogiparhautta”. Nyt ajattelin jakaa 5 lisää. Viimeksi oli blogeja vähän joka sorttia. Tämän kertaiset blogit on ensimmäiset 5 jotka tulevat mieleen kuvailusta ”elämänmakuinen” blogi. Kaikkihan blogit omalla tavallaan on elämänmakuisia, mutta tarkoitan nyt ehkä jollain tapaa enemmän arkiseen elämään painottuvia blogeja, en osaa tarkemmin selittää…

dav

Anna mun treenaa blogia kirjoittelee ihanan aurinkoinen Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva Anna. Annan yksi kantavista voimista, jota hän blogissaan ja somessa jakaa on positiivisuus, joka välittyy kyllä ruudun toiselle puolelle! Kokonaisvaltaista hyvinvointia rennolla otteella pääsee tämän neidon matkassa seuraamaan ja samalla voipi itsekin motivoitua ja inspiroitua 😉

Jonna 1983 -blogi on kenties ainakin näistä tämänkertaisista nostoista pisimpään seuraamani. Blogia kirjoittaa ikätoverini Jonna, jolla on myös taustaa fitnesslajien parissa ja noilta ajoilta muistan alkaneeni Jonnan bloggailua seuraamaan. Liikunta on edelleen Jonnan blogissa vahvasti esillä, mutta niin on perhe-elämä ja kaikenlainen muukin arkinen elämä. Ruoka ja herkkureseptejä ei myöskään tämän naisen blogista puutu!

Too big too be me -blogi on ollut itselläni myös jo kauan seurannassa. Anna on valovoimainen, ihanan rehellinen ja avoin bloggaaja. Monet blogeja lueskelevatkin varmasti Annan blogin tietävät. Blogi käsittelee niin bloggaajan omaa fyysistä sekä henkistä hyvinvointia sekä myös perhe-elämän arkea laajasti, on kotia, ystäviä, pihanlaittoa, lomareissuja, bloggaajatapahtumia ym.

100 yötä kesään on näistä nostoista varmastikin tuorein blogi. Blogin takana on Tamperelainen 26-vuotias Emma, upea nainen ja tuore äiti. Blogi käsittelee bloggaajan omaa elämää avoimesti ja positiivisesti. Emma selvästi panostaa blogin visuaalisen ilmeeseen tai ainakin hänen bloginsa on visuaalisesti silmää mielyttävä eikä kuitenkaan liian siloiteltu.

Treenikengissä blogin Milla saa kyllä fiiliksensä loistavasti välitettyä blogin kautta. Blogin takana oleva Tamperelainen 25-vuotias Milla on fiilistelijä ja fiiliksiään hän blogissaan jakaakin hyvin. Blogi sisältääkin paljon liikunnan riemua sekä paloja bloggaajan arjesta.

Melko FitFashion painoitteista tämä blogikattaus on, mutta vain 80 prosenttisesti 😀 Olenkin alkanut taas viime aikoina selailemaan itselleni uusiakin blogituttavuuksia ja niitä ajattelin sitten seuraavalla bloginostokerralla, luultavasti ensi viikolla, nostaa esiin. Nyt olisikin hyvä sauma vinkata mulle ja muillekin lukijoille blogeja 😉

dav

0 kommenttia

 1. Anna / annahuhtilainen.com kirjoitti:

  Kiitos kauniista sanoistasi ja listallesi pääsystä, Outi! 🙂 Ja kuin myös: jos joku takuuvarma hyvänmielen blogi on olemassa niin tää siun! <3

  • Outi Karita kirjoitti:

   Voi kiitos Anna <3
   Sun blogisi kuuluu ihan ehdottomasti tähän listaan! 🙂

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  No kiitos! Ihan niin kuin Annakin sanoi niin sun blogista saa aina hyvän mielen. Takuuvarma huonon päivän karkottaja 🙂
  Ootko ikinä lukenut Anna&Sebastian blogia? Se on kans ihan huippu!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Voi kun ihana kuulla!!! <3
   En olekaan lukenut, täytyykin tsekata! Kiitos vinkistäkin siis! 🙂

 3. emmakaisa kirjoitti:

  Ihana Outi <3 Samaistun Annan sanoihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.