Hae
Outi Karita

Timmiytyminen ilostuttaa ja motivoi

Kun en peppukuvia niinkään harrasta niin vatsaa on taas kuvailtu 😀

outikesä1

Viime postaus jo käsitteli pinnalliseksi leimaamista ja en nyt sitten tiedä onko tämä pinnallista, mutta kyllä timmiytyminen tuntuu hyvältä! Oma timmiytymistavoitteeni on edennyt todella hyvin! Perjantaina kun suihkun jälkeen menin vaatehuoneeseen pukeutumaan ja huomasin sivusilmällä peilistä että peppuni on muuttunut, niin johan alkoi peilailu. Peppu, tuo ikuinen murheenkryyni mulla, joka jalkojen lisäksi timmiytyy vasta kun vatsasta on jo kaikki ”ylimääräinen” lähtenyt. No eihän se ihan niin ole, peppu ja jalat vaan kerää mulla enemmän ja niiden alueiden timmiytymisen huomaaminen kestä vähän kauemman 😉 Tosiaan en kuitenkaan tykkää kuvailla peppuani  pikkareissa, kukin tyylillään. Olenhan itsekin biksukuvia jakanut, kisayhteydessä koen sen hieman eri asiana ja kuvat jostain biitsiltä on myös asia eriksen, mutta zumbahousut sekä treenishortsit saa nyt riittää 😉

outizumba

Vatsaan olen jo ollutkin hyvin tyytyväinen, napapaidat here i come! 😀 Nyt alan olemaan peppuunkin tyytyväinen, mäki- ja porrastreenit selvästi myös tuottaneet tulosta kaiken muun liikunnan ohella. Tuntuu kuitenkin, että alakropan timmiytymistä on hyvin boostanneet nuo erilaiset aerobiset treenit, joita olen lähtenyt kokeilemaan Muutos100 valmennuksen myötä ja huomannut ylllätyksekseni tykkääväni 😉

outikesäkunto2outikesäkunto1outikesäkunto3

Hyvän fiiliksen lisäksi kropan muutokset motivoi jatkamaan kohti omaa taavoitetta ja kaukana ei ollakaan. 2 viikkoa sitten paino oli 61,5 ja tänään…

dav

Hyvinvointihan ei missään nimessä ole pelkkiä ulkoisia seikkoja, mutta kyllä ne ulkoisetkin asiat ovat osa hyvinvointia. Mikäli ei viihdy kropassaan on syytä opetella viihtymään tai lähteä kohti muutosta! Kropan hyvinvointi on myös osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja sehän on tavoiteltava asia, kokonaisvaltainen hyvinvointi. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamissessa tämä oma timmiytyminen, ruokavalion viilaus ja liikunnanrytmin löytäminen ovat vain osa tavoitteitani. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suhteen mulla on ollut muitakin tavoitteita ja olen niitä joskus avannutkin esim. postauksessa ”Hyvinvoinnin muistilista” ja ensi viikolla voisin myös palata täällä blogin puolella noihin asioihin 😉

dav

0 kommenttia

 1. Maare kirjoitti:

  Näytät kyllä todella hyvältä ja ihanaa lukea positiivisella asenteellasi tekemää muutosta! 🙂 Huomaa että se tietynlainen rentouskin tuo kyllä tuloksia eikä sen elämän aina tarvitse olla pelkkää riisiä ja kanaa, vaikka ne oman ruokavalion perusrunkoa ovatkin. 😀 Tsemppiä jatkoon ja mukavaa sunnuntaita!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Voi kiitos Maare <3
   Ihana kuulla myös, että rentous ja positivisuus välittyy! 🙂
   Silloin kun perusta syömisessä on kunnossa niin salli se rentoiluakin ja hyyväksihän esim. jätskihetki silloin tällöin on myös hyvinvoinnille. Tänäänpä juuri jäden söin! 😉
   Ihanaa sunnuntain jatkoa myös sinulle! <3

 2. Marissa kirjoitti:

  Mun piti kuule sanoa, että kun nähtiin niin huomasi heti että oot tosi timmissä kunnossa!! Varmasti hyvä olo ja tuleehan siitä hyvä olo, kun saa omalla työllä kropasta vähän nätimmän. Omaan silmään sopivan 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos <3
   Kyllä siitä tulee hyvää oloa niin henkisesti kuin fyysisestikin 🙂
   Treenaamisen, liikkumisen ja syömisen tulokset kyllä on hyviä motivaattoreita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *