Hae
Outi Karita

Kesän treenibiisit

Mä olin eilen jälleen kerran ihan fiiliksissä. Eile starttasin munkesäpumppiohjelman! Meidän salilla on siis Pumppitunti, joka rakentuu aikalailla samalla periaatteella kuin Bodypump, mutta me valkataan itse biisit ja suunnitellaan ohjelma. Hyvien ja sopivan mittaisten biisien löytäminen on se haasteellisin ja aikaavievin homma. Ohjelman suunnittelu sujuukin multa nykyään nopsaan kunhan ne biisit on kasassa. Biisien lisäksi haluan kuitenkin aina jokin vaihtelevuutta ohjelmaan ja uus ohjelma on aina kiva korkata. Nyt täytyy sanoa, vaikka ite sanonkin, niin kyllä toimi biiseineen ja ohjelmineen eilen korkattu kesäpumppi!!!

kesäpumppi

Alla videoina kaikki youtubesta löytyvät biisit eli paljon videoita!

Lämppäri

Kyykyt

Rinta

Selkä

Ojentajat

Askelkyykyt

https://www.youtube.com/watch?v=UMT7SojRW28

Hauikset

Olkapäät

Vatsat
(Ei löytynyt youtubesta kuin livevetoja…)

ANTTI TUISKU
HEI HO PAITA POIS

Todettiin taas, että ei sen pumppailun tarvi niin kovin vakavaa olla ja hymyjä ja naurun tirkahduksia/pärskähdyksiäkin kuului. Kasvolihasten lisäksi sai kyllä koko kroppakin todella hyvän treenin! 😀 Sitten vaan tiistaisin klo 19.15 Porin Piukkoihin Paikkoihin treenailemaan kesäpumpin tahtiin 😉

0 kommenttia

 1. Omppu kirjoitti:

  Osaatko sanoa miksi piukkisten pacessa soi vuosi toisensa jälkeen samat levyt?:D eikä siis ainuttakaan ”tämän päivän” hittiä? Hyvää menevää musiikkia kyllä, mutta olisi kiva kuulla myös uusia kappaleita!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kyllä siellä levyjä on paljon ja niistä löytyy uusiakin hittejä, yleensä uusimmat levyt onkin ahkerimmassa soitossa. Ehkä käyt saman ohjaajan tunneilla? Kannattaa ohjaajalle esittää toive, että josko vaihtaisi välillä levyä, jos näin on 😉

 2. Anna / annahuhtilainen.com kirjoitti:

  Nää musiikit miellyttäis minuukin! 😉 Oispa hauska päästä joskus siun pumppitunnille 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiva kuulla Anna! 😀
   Kyllä jos tänne joskus teette kotimaanmatkailua, niin pumppiin oot tervetullut! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.