Hae
Outi Karita

Viime viikon treeniparhautta

Viime viikko oli täynnä loistavaa treenifiilistä!!!

fitnesslife

MA

Aamulla tuli käytyä puolen tunnin aamureippailulla. Aamureippailun lisäksi pyöräilin työmatkat ja kilometrejä kertyi yhteensä n. 10 km työmatkoista. Illalla olin huhkimassa vielä crossfit circuit tunnilla ja jälleen ihan uskomattoman hyvä treeni treeni!!!

TI

Työmatkat pyöräillen, n. 10 km yhteensä. Illalla puolen tunnin selkätreeni salilla ja perään pumppitunninohjaus, jossa koko kropalle treeniä.

KE

Kävin tekemässä ulkotreenin ja tää oli kyllä viikon paras treeni ainakin sen fiiliksen perusteella mikä treenistä tuli. Tähän liittyen kirjoitinkin postauksen ”Paras treeniboosteri”. Porin stadionilla vedin ensin porrastreeniä ja perään vielä vähän jalkatreeniä ja hölkkäilyä.

IMG_20160601_140540

TO

Työmatkat pyörälle, yhteensä n. 10 km. Illalla puolen tunnin rinta-olkapäätreeni ja perään Kireä korsetti -jumpan ohjaus, jossa tuli treenattua koko kroppaa, mutta pääpaino keskivartalossa.

PE

Työmatkat pyörällä, yhteensä n. 10 km. Illalla testasin meen kuntosalin, Piukkojen Paikkojen uuden Bodyweight tunnin, josta oma postauksensa ”Testissä Bodyweight -tunti” Saunassa tuli illalla pienesti venyteltyä…

LA

Lauantaina olin haastanut Riksan lähtee mun kanssa aamulla lenkille. tiesin, että päivä tulee sisältämään paljon istumista niin oli hyvä käydä vähän reippailemassa ja testattiin Ruosniemen laskettelumäen viereinen lenkkipolku. Pituutta lenkkipolulla on n. 2,5 km ja nousut olivat melkoisia. Pari mäkeä spurtattiin ylös ja huhhuh… Maisemat oli kyllä lenkin ja spurttailujen arvoiset!

dav

SU

Sunnuntaina herättiin Helsingistä Petran luota ja olotila vaati virkistystä ulkoilmasta, niimpä käytiin noin kolmen vartin mittaisella kävelyllä. Ihan senkin takia oli hyvä käydä kävelyllä, kun oli edessä automatka Poriin…

dav

Varsinaista lepopäiväähän viikko ei sisältänyt, mutta oli tuo viikonloppu nyt suurelta osin rentoilua 😉 Kehonhuolto jäi liian vähäiselle, pakko myöntää… Pääasia kuitenkin, että kaikki treenit tehtiin hyvällä fiiliksellä ja kaikista treeneistä tuli hyvä fiilis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.