Hae
Outi Karita

Yllätysviikonloppu Helsingissä

Olin eilen ihan täpinöissäni ja jännitin. Tiesin mitä tapahtuu, yllätys oli ystävälleni. Elän kuitenkin tunteita aina toistenkin puolesta ja eilenkin yllätettävän puolesta jo ennakkoon. Kuinka siistii järkätä ystävälle jotain  spesiaalia, yllättää ystävä. Ja kuinka ihana oli pitkästä aikaa nähdä näitä Helsingin ystäväisiä <3

received_10154203414234808Kuvan tiivis tunnelma kuvaa hyvin meidän iltaa. Vaikka tilaa oli, haluttiin olla yhdessä tiiviisti 😀

Marissa ja Ville palasivat tällä viikolla Suomeen. Me oltiin Petran kanssa jo maalis-huhtikuussa alettu suunnittelemaan yllätyspirskeitä heidän Suomeen palaamisen juhlistamiseksi. Ei olisi kauaa malttanut kuitenkaan tämä Poritar odottaa Hesan tytön näkemistä, niin pitkä aika oli jo kulunut viime näkemisestä 😉 Viikonloppu sovittiin ja lyötiin lukkoon jo ajoissa. Valmistujaisviikonloppu karsi porukkaa ja kovin aikaisin ei saatu Marissaa ja Villeäkään paikalle, mutta pääasia, että saatiin! Ville yllätyksestä tiesikin, mutta Marissalle tuli ihan puskista tämä ylläri, hih 🙂 Iltaa viettettiin rennosti syöden, höpötellen ja pelaten lautapeliä Petran luona. Mukaan yllättämään pääsi myös Monna Ja Tuukka.

received_10154203414239808Kiitos Marissalle näistä ryhmäkuvista <3
Pst. kandee käydä tuolla Marissankin blogin puolella lukemassa hesantytönkin fiilikset 😉

Me oltiin Riksan kanssa Petran luona yötä ja palailtiin tänään kotiin. Aamupäivästä käytiin kolmisin pienellä reippailulla ja ennen kotiin lähtöä käytiin vielä herkuttelemassa sushia ja vähän jälkkäriäkin. Hanko Sushista syötiin todella hyvää sushia ja jälkkärille mentiin Espresso houseen, jossa sain sitten parhaan herkkukahvin niinku ever!!! 😀 Riksan kanssa syötiin puokkiin todella herkullinen cheesecake muffinssi ja mä otin Salted caramel macchiaton, joka oli ihan tajuttoman hyvää!!!

davdavdavdavdavdav

On se ihanaa, kun on löytänyt tällaisia ihmisiä elämäänsä!
Hyvä syy lähteä Poristituristin taas neljän viikon päästä Hesaan 😀

0 kommenttia

 1. Marissa kirjoitti:

  Ihana yllätys oli!! Olin maailman onnellisin nainen, kun tajusin mistä on kyse <3 harmi että oli toisetkin tärkeet juhlat samana päivänä, muuten ois saanu ville väkisin raahata mut sinne aiemmin 😉 oli ihana nähdä <3
  Nyt vasta pääsim nettiin ja etsimään joskos oisit aiheesta jotain kirjottanut. Ja olithan sä, jeejee. Pian me nähdään taas, kesä menee niin vauhdilla että ens kerta on nopsaan. Ja sit nähdään pidempään!! 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Nythän siihen ens kertaan ei oo enää kuin kolme viikkoa, vaikka just puhuttiin neljästä viikosta 😀
   Että kyllä me pian tosiaan nähdään ja sitä ennen soitellaan ja viestitellään <3
   PUS!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *