Hae
Outi Karita

Blogiparhautta

Itsellä tuntuu olevan hyvä draivi bloggaamisessa päällä, harmi vain että ajatuksia teksteihin olisi enemmän kuin aikaa kirjoittaa 😀 Oon huomannut myös, että kävijäliikennettä on kivasti ollut täällä mun blogin puolella. Rohkenisitko jättää merkin käynnistäsi? Olisi kiva kuulla jotain teistä lukijoista, mistä päin te olette, minkä ikäisiä, miten olette löytäneet blogiini, mistä vielä haluaisitte lukea tms.

dav

Mä ajattelin tällä kertaa vinkata 5 suosikkiblogiani, näitä on ennenkin vinkattu. Kenties nytkin on joitain samoja blogeja kuin ennenkin, kenties joitain uusiakin 😉 Nää on täysin sattumanvaraisessa järjestyksessä, eikä tässä ole edes kaikki suosikkini, mutta ei liikaa yhteen postaukseen, päätin mielivaltaisesti että 5 on nyt hyvä määrä 😀 Kenties tulossa lisää postauksia seuraamistani blogeista niin pääsee muutkin seuraamaani blogit esittelyyn. Mun nimittäin on vaikea olla lykkäämättä kaikkia heti tähän listaan 😀

Monna treenaa blogi on motivoiva ja persoonallinen. Blogi sisältää niin arkista elämää kuin hyviä pohdintoja ja mielipidekirjoituksia. Motivaatiota blogista saa liikunnalliseen elämään ja itsensä haastamiseen ja Monna itse on aivan ihana ja inspiroiva persoona niin blogissa kuin blogin ulkopuolellakin.

Mona’s daily style blogi on täynnä kauniita kuvia ja ihania ajatuksia. Mona motivoi ja inspiroi pohdinnoillaan ja ajatuksillaan ns. henkisellä puolella. En tarkoita nyt uskonnollista puolta, mutta en keksi mitä sanaa käyttäisin, sisäinen hyvinvointi… Monan blogista löytyy myös paljon asukuvia ja kosmetiikkavinkkejä sekä tällä hetkellä paljon maisemia Krakovasta.

Sairaan kaunis maailma on nimensä mukainen blogi. Siinä tuodaan elämän ja maailman kauneus hyvin esille. Blogia ei voi lukea hymyilemättä, sillä elämänasenne tarttuu ja iloisuus tarttuu blogin kautta niin kuin se tarttuu tämän naisen kanssa tavatessakin. Täältä on saanut myös viimeaikoina kovaa matkakuumetta, kun Marissa on pitkin Eurooppaa kierrellyt.

 Piia Pajunen on fitneksen ja kehonhallinnan puolella huikea motivaattori. Piian blogi on mukavan rempseä ja monipuolinen, ei pelkkää fitnesstä vaikka hän ammattilainen lajissaan onkin.

Emmi Laina keskittyy blogissaan tällä hetkellä paljon sisäisen hyvinvoinnin pohdintoihin. Hän on myös motivoiva bloggaaja hyvinvoinnin puolella.

Jaa säkin omat suosikkisi!!

0 kommenttia

 1. mirja kirjoitti:

  Moikka! Tosi vähän mihinkään blogeihin kommentoin, vaikka aktiivisesti esim. sinun blogiasi luen 🙂 Sun positiivinen asenne ja monipuoliset jutut saa tänne aina klikkaamaan. Itse olen kolmenkympin ylittänyt kolmen lapsen äippä Tampereelta ja yritän löytää taas pienen tauon jälkeen liikkumiseen tasaisempaa rytmiä ja kadoksissa lymyilevää liikunnan iloa. Mukavaa kesää sulle Outi!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Heippa mirja!
   Kiva kun nyt kommentoitsit! 🙂 ja kiitos ihanasta palautteesta! <3
   Mä uskon, että säkin löydät sen rytmin ja liikunnan ilon, kun halua on se löytää 🙂
   Mukavaa kesää myös sinulle!

 2. monasdailystyle kirjoitti:

  Ihana sinä <3

 3. Monna kirjoitti:

  <3 <3 Pus!

 4. emmi kirjoitti:

  Voihhh ihana sinä <3

 5. Piia Pajunen kirjoitti:

  Oho huomasin tän vasta nyt! Pus! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.