Hae
Outi Karita

Paras treeniboosteri!

Tietteks mulla on ollut viime aikoina tosi monta kertaa treenien jälkeen ihan huippu olo, tehnyt mieli hehkuttaa heti kaikille kuinka siisti treeni oli ja kuinka hyvä olo on. Sitä oloa on kuitenkaan vaikea sanoiksi pukea, se täytyy kokea! Niinpä mä aina välillä yritän suostutella kavereita mukaan johonkin mihin oon ihastunut, kuten crossfit circuit tunneille 😉 Kaikki ei kuitenkaan saa kiksejä samoista treeneistä, toiset saa crossista, toiset spinnistä, toiset zumbasta jne. Mä tosissaan oon löytänyt sen oman liikunnanrytmini nyt, mistä oon kirjoitellut (esim. tässä postauksessa).

dav

Kesän ja lämpimien ilmojen tullessa oon löytänyt ihan parhaan treeniboosterin, nimittäin hiki! Perus salitreeneistä tulee toki hiki, mutta ei sellaista kunnon hikeä, ei jos ei oo tarpeeksi lämmin 😉 Kun hiki alkaa puskemaan päälle niin huomaan saavani lisäpotkua treeneihin niin, että ”hei, nyt pusketaan ja painetaan entistä kovempaa”. Loppuun asti vedetyn treenin jälkeinen hyvä fiilis motivoi treeneihin ja itsensä haastamiseen yhä uudelleen!

fitnesslife

Ja se tunne, mikä loppuun asti vedetyn treenin jälkeen on, on sanoin kuvaamatonta! Sitä haluaa hehkuttaa kaikille ja voi vitsi, kun kaikki kokis tän fiiliksen!!! Tänään olin Porin Stadionilla vetämässä ulkotreeniä. Ensin Muutos100 valmennuksen porrastreenihaaste ja siihen perään vielä tehokas jalkatreeni. Itsensä haastamista, auringon paistetta, lämpöä ja hyvää oloa!!!!

dav

Ja hei, Porin Stadion on nyt todettu hyväksi paikaksi treenailla. Mut taitaa löytää mm. tuolta ulkotreenailemasta toistekin vaikka portaat jäi hieman lyhyiksi. Porista on vaikea läytää portaita kunnon porrastreenin, saa vinkata jos tietää 🙂 Harjavaltaan ajattelin ens viikolla pysähtyä porrastreeneihin kun siellä aion käydä muutenkin. Mukavasti oon saanut myös treenikaveri-ilmoittautumisia kesäksi ulkotreeneihin, muutaman saanut houkuteltua ehkä crossailemaankin 😀

dav

Instassakin sain kommentin @marrumarmelaadilta alla olevaan kuvakollaasiin, ”Ah, tuo treenin jälkeinen hyvä olo mikä huokuuu sun kasvoilta”. Ihanaa, että tuo tunne välittyi kuvien kautta. Musta on hienoa jos pääsen jakamaan näitä fiiliksiä ja inspiraatiota somekanavien kautta, se on mulla yksi somettelun tarkoituskin! Tämänkin päivän treeneistä on ollut juttua jo instassa ja vielä enempi snapchatissa! Kummastakin mut löytää nimimerkillä outikarita 😉

IMG_20160601_140540

Kesä ja ulkotreenit on parhautta! 
Hiki on loistava treeniboosteri!
Hyvä olo motivaattori!
Vai mitä mieltä ootte?

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *