Hae
Outi Karita

Treenit kiireisessä arjessa

Viime viikko oli superkiireinen, mutta kiireenkin keskelle sain todella mukavastikin liikuntaa ympättyä. Missään nimessä stressiä ei saisi ottaa siitä, että pakko ehtiä liikkumaan ja pakko saada tehtyä se ja se ja vielä se treeni…. Eri asia on kilpaurheilu! Liikunta kuitenkin kuuluu mun arkeen ja on mun yksi voimavara. Siinä saa nollattua pääkoppaa ja kerättyä energiaa. Kyllä mulla ainakin liikunta myös tuo sitä energiaa! sitä pysyy paljon virkeämpänä ja kaikin puolin hyvinvoivana kun liikkuu. Sekä pääkoppa että kroppa tykkää liikunnasta, niin se vain on! Aina treenin ei tarvi olla tunnin tai pidempään kestäviä, joskus voi tehdä vähän lyhyemmänkin kaavan mukaan ja kiireisessä arjessa tehdä treenin vaikka kotosalla ja harrastaa sitä hyötyliikuntaa, joskus voi vaihtaa myös hissin portaisiin ja kasvattaa arjen aktiivisuutta pienillä asioilla 😉

PhotoGrid_1464428400435

Viime viikon liikunnat näyttivät kutakuinkin tältä:

MAANANTAI

Työmatkat pyöräillen. N. 5 km suuntaansa ja n. 20 min per suunta eli yhteensä n. 10 km.
Illalla olikin sitten Party Lite kutsut.
Työpäivä 8-16.

TIISTAI

Työmatkapyöräilyt ja sehän oli yhteensä sen. 10 km.
Puolen tunnin treeni selälle ja olkapäille.
Treenin perään pumppitunninohjaus, jossa koko kropalle pumppia.
Työpäivä 7-15
Ps. Hissin sijasta voi käyttää portaita! Ite vein postia yhdelle Party Lite emännälle kuudenteen kerrokseen ja reippailin portaat ylös 😉

KESKIVIIKKO

Aamureippailulla 30 min. heti herättyä.
Illalla Party Lite kutsut.
Työpäivä 9-17.15

TORSTAI

Pikainen 20 minuutin tehokas jalkarääkki salilla.
Treenin perään Kireä korsetti tunnin ohjaus, jossa etenkin vatsalihakset sai kyytiä.
Työpäivä 8-16

PERJANTAI

Täysin treenitön päivä ja illalla Party Lite kutsut.
Työpäivän ja kusujen välissä parturiaika.
Työpäivä 7-13.15.

LAUANTAI

Aamupäivästä tunnin zumbailut niin että hiki virtasi!
Töistä vapaa.

SUNNUNTAI

Salilla treenailemassa rinta ja kädet n. 45 min.
Treenin perään 15 minsaa krossarilla ja niin että syke ja hiki nousi.
Illalla taas kynttiläkutsut.
Töistä vapaa.

Laitoin noihin päiviin työtkin havainnollistamaan. Töiden osalta viikko olikin melko hektinen, mutta ehdein mä myös rentoilemaan ja yks päivä makoilemaan kotiterdelläkin auringosta ja kirjasta nauttien. Viikonloppu oli myös jo paljon rauhaisampi. Tästä viikosta tulossa rauhallisempi sillä yksiäkään Party lite kutsuja ei tällä viikolla ole. Miten ne sattuukin aina tulemaan niin perätysten…. Päikyssä tosin tää viikko saattaapi olla ihan yhtä hektinen kuin viime viikkokin 😛 Viikko on kuitenkin jo startattu hyvää energiaa keräten pienellä aamureippailulla heti maanantaiaamusta!

dav

Ihan superia miten viime postaus keräsi katselu-/lukukertoja, kiva jos tänne eksyi uusiakin lukijoita! Otsikkokin oli kyllä melko iskevä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.