Hae
Outi Karita

Viikossa lähti 10 centtiä ja yks kilo!

Totta kumpainenkin ja tapahtui tällä viikolla!

Tarkoitus ei ole suinkaan johdattaa teitä harhaan, tuskinpa näillä yhteyttä tosiinsa on tai jos on niin hiukseni painavat todella paljon. Kyllähän tuota tukkaa ihan hirmuisesti on, mutta tuskin 10 centtiä pois tukan pituudesta aiheuttaa kilon painon tippumista 😛

outikarita toukokuu

Ennen painoasioita loogisesti otsikkoonkin viitaten hieman tukka-asioita. Eilen kävin parturissa ja BTW teki todella hyvää lähes kolmen tunnin rauhallinen hetki. Sanoin parturillekin ettei musta taida irrota tänään mitään, mutta ensimmäisen tunnin jälkeen höpinät pääsivät vauhtiin. Tää viikko on ollut päikyssä aikamoista härdelliä, kiirettä pitänyt ja illatkin on olleet ohjelmantäyteiset. Nyt viikonloppuna onkin aikaa paremmin hengähtää!

ownhair

Parturin tuoliin istahtaessa Salon Ameliessa selvää olikin, että uutta punaa tukkaan. Haluaisin kirkkaampaa punaista ja se vaatisi sitten vähän värinpoistoa tällä hetkellä. Tällä kertaa kun ei tähän ollut kumpikaan varautunut aikataulullisesti, niin ei lähdetty tuohon rumbaan. Värisuunnitelmien jälkeen alettiinkin puhumaan hiusten leikkuusta. Siitä puhutaan pari-kolme kertaa vuodessa. Pitkä ja tuuhea tukka on upea, mutta vielä upeampi se on hyvin voivilla latvoilla ja jos hiukset pitää tasapaksuina niin kyllähän se paremmalta näyttää kun latvakin on paksu.

longhair

Parturini Krista sanoi, etten edes huomaisi 10 centtiä, luultavasti en edes kahtakymmentä ja sanoinkin että anna mennä vaan ja niin tukastani lähti n. 10 centtiä. Huomasinko? Itseasiassa huomasin. Huomasin siinä kohtaa kun vedin hiukset nyrkin läpi ja hiukset stoppasikin samaan paksuuteen eikä jatkunutkaan pikkuhiljaa ohenevana hisuvanana latvoissa….

Uusi tukka taas piristää! Jo oli aikakin, nimittäin kärvistelin jo pari viikkoa odottaen parturiaikaani. Nyt otettiinkin seuraava kerta vähemmän lyhyemmällä välillä ja pidempi aika. Ens kerralla sitten sitä värispoistoa ja kirkkaampaa punaa 🙂 Seuraavat kuvaräpsyt oli ihan mun suosikit, mies räpsi kuvia kun olin vasta vaihtamassa asentoa kuviin 😀

redhair

Ja entäs se paino nyt sitten?
Kilo tosiaan on lähtenyt viikossa ja paino alimmillaan, mitä tänä vuonna ollut!

dav

Puolan reissusta ja siitä päälle jääneestä sokerikoukusta mun painotavoite otti takapakkia. Sokerikoukku tai jokin napsimiskoukku oli päällä Puolan reissun jälkeen, mutta kaksi viikkoa sitten päätin, että nyt stoppaa ja herkuttelut sekä ylimääräiset napsimiset hetkeksi pannaan. No pientä napsimista tapahtui vielä viime viikolla, mutta tällä viikolla sekin on saatu karsittua. Kun ylimääräiset sokerit jätti pois, mutta sokerikoukku ikäänkuin oli vielä päällä, näkyi se napsimisena… Viikossa paino onkin tippunut kilon ja on nyt tämän vuoden alimmillaan!

dav

Ympärysmittoja ei ole otettuna, mutta yläkroppaan ja keskivartalooni olen tyytyväine, jalkoja olisi kiva saada timmimmäksi. Harmillista, mutta jalat on mulla se murheenkryyni, joka timmiytyy vikana. Nyt kun voisikin timmiytymisen kohdentaa enää vain alakroppaan, mut kun ei voi… Ja onhan tuo alakroppakin timmiytynyt! Kuukauden päästä sitten, kun Muutos100 loppuu niin luvassa 100 päivän varrelta muutoskuvat!

outikaritatoukokuu

Tänään mä nautin lauantaista ja puuhista, jotka ihan itse päätän!
Ihanaa lauantaita teillekin!
PUS!!!

0 kommenttia

 1. Susan kirjoitti:

  Ihana tukka! Oispa itekin rohkeempi värjäilemään, mutta karsastan niin paljon juurikasvua. Ja hauska tapa kirjoittaa centti 🙂

  • Hanna kirjoitti:

   Täälläkin ihmettelin itse vähän ”off topicina”, että kyllä tuo centti pisti silmään pahasti… Ehkä et itse vain huomannut asiaa kirjoittaessasi? 🙂

   • Outi Karita kirjoitti:

    Heh, mulla on tämmöisiä omituisia tapoja kirjoittaa jotkin sanat ei niin kieliopillisesti oikein, tänne blogiin ne ujuttautuu joskus ihan huomaamatta 😀

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos Susan 🙂
   Mul on hassuja tapoja 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.