Hae
Outi Karita

Kesällä kunnossa

Kuinka monella ollut jokin kesäksi kuntoon projekti? Kuka haluaa olla kesällä hyvässä kunnossa ja hyvinvoiva? Entä kuka haluaa olla sitä kesän jälkeenkin?

Kuinka monen dieetit kaatuu siihen, kun dieetti loppuu? Hups, kun tämä ei ollutkaan elämäntapa vaan pikakuuri… Entäs ne monta vuotta jatkuvat selitykset vuodesta toiseen, ”nyt mulla ei ole aikaa” tai ”ei tässä elämäntilanteessa”. Koska se aika sitten  on? Eikös sitä nyt aina kuitenkin jotain syödä ja mitä jos löytäisitkin tavan lisätä liikuntaa helpolla arkeesi, mitä jos siitä tulee elämäntapa. Muutos vaatii rohkeutta, halua ja astumista pois tutusta, pois mukavuusalueelta. Muutoksen kautta uusia ovia avautuu!

20150721_165426Samalla vaivalla kun haet valmisruuan ja lämmität sen teet jo itsekin sen ruuan, ei sen terveellisen ruuan laittaminen tarvitse viedä sen kauempaa aikaa, ehkä jopa vähemmän. Jos et jaksa itse paneutua asiaan elämäntilanteesta johtuen, niin kiirettä saattaa muutoinkin helpottaa se, että saat ohjeet joltain muulta, niiden noudattaminen ei vaadikkaan aikaa. Itseensä kannattaa aina panostaa! Aina, on sitten perheellinen tai ei. Panostus itseen heijastuu myös muille elämänalueille ja mm. siihen omaan perheeseen ja se heijastus on positiivinen! Olisko sellainen muutos kauhean paha?

dav

Rehellisesti sanottuna, mullahan on ollut menossa kesäksi timmimmäksi projekti. Olen ollut MT Personal trainingin Muutos100 valmennuksessa mukana ja olen saanut siitä mukavasti lisäpotkua timmiytymiseeni. En ole halunnut vetäistä mitään kuuria vaan fiksata hieman ruokapuolta pienellä hienosäädöllä sekä löytää tämän hetkiseen elämääni sopivan tavan liikkua. Liikunnanrytmi kun oli vähän hakusessa, kun ei enää 5 kertaa viikossa salitreeni tuntunut tän hetkiseltä jutulta ja kisalavatkin vaihdettu ainakin toistaiseksi katsomon puolelle. Salilla treenataan yhä, mutta teen nyt myös niin paljon muutakin kivaa liikunnan parissa! Valmennuksen alussa kyseltiinkin mitä liikuntaa harrastaa ja kuinka paljon aikaa on viikossa käyttää erilaisiin treeneihin. Jokainen sai omat viikottaiset treeniohjelmat vastaustensa ja tavoitteidensa mukaisesti. Samoin ruokaohjelmat tuli yksilöllisesti.

hdr

Mä olenkin saanut tuosta valmennuksesta todella paljon irti ja saavuttanut tavoitteitani hyvin! Painotavoite, jonka asetin itselleni ei ole vielä täyttynyt, mutta tässä on vielä vähän aikaakin. Kropan timmiyteen alan kuitenkin olemaan jo nyt tyytyväinen. Olen haastanut itseäni pois mukavuusalueilta, yllättänyt itseni tykästymällä mäkivetoihin ja kyllä, löytänyt hyvän liikunnanrytmin tähän elämäntilanteeseen! Olen saanut paljon uusia ruoka- ja treenivinkkejä, ideoita ja motivaatiota. Reseptikirja, joka aukesi meille valmennuksessa oleville on ollut oikeasti todella hyvä! Miekkonen syö ihan samoja sapuskoja ja perheellistenkään ei tarvitse tehdä erikseen ruokaa itselleen ja perheelleen vaan kaikki voivat syödä samaa ruokaa. Monesti dieetit koetaan hankaliksi juuri siitä syystä, että istelle tehdään eri sapuskat kuin muulle perheelle, mutta eihän sen niin pitäisi mennä.

davValmennus on ollut sopivan rento ja sopivan haastava. Valmennus on tuonut uusia tuulia ja haasteita, mutta ei kuitenkaan ole liikaa hifistelyä. Tätä on ehkä vaikea kuvailla, mutta valmennuksessa olleet varmaan ymmärtävät mitä tarkoitan 😉 Kyse ei olekaan pikakuurista vaan elämäntapamuutoksesta. Tarkoitus on jatkaa samalla polulla edelleen 100 päivän jälkeenkin. 100 päivässä on kyllä jo nyt, ennenkuin päivät on edes täynnä löytänyt sen oman tavan ja oman rytmin niin liikuntaan kuin ruokapuoleenkin!

dav

Yksilöllinen ryhmävalmennus, jota todella voin suositella alkaa taas kesällä Summer edition -versiona!

Muutos – Summer edition valmennus alkaa 06.06.2016.

Valmennus kestää 8 viikkoa ja se on rakennettu nimenomaan Suomen kauniiseen kesään! Nyt otamme auringosta ja lisääntyneestä energiasta kaiken irti!

muutos1

 

Valittavana kaksi valmennusvaihtoehtoa
– Muutos Summer edition -verkkovalmennus 119€
– Muutos Summer edition -verkkovalmennus + 10 harjoitusta treeniryhmässä 159€
Treeniryhmä on jo täynnä, mutta hopihopi! Vielä on tilaa verkkovalmennuksen puolella!

Valmennus sisältää:
– Henkilökohtainen ruokavalio, jossa huomioidaan lempiruokasi, allergiasi, toiveesi ja tavoitteesi
– 60 herkullista reseptiä ravintoarvoineen
– Paljon tietoa ja vinkkejä terveellisen ruokavalion koostamisesta ja toteuttamisesta
– Kuntosaliohjelmia
– Videoita kuntosaliohjelmiin
– Treenivideoita ulkotreeneihin
– Henkilökohtainen harjoitusohjelma sisältäen kaikki viikoittaiset harjoitukset. Ohjelmassa huomioidaan harrastuksesi, tavoitteesi sekä ajankäyttösi
– Viikkotehtäviä ja haasteita, jotka pitävät motivaation korkealla koko valmennuksen ajan
– Valmentajien tuki ja neuvot koko valmennuksen ajaksi
– Valmennusryhmän tuki ja kannustus

Ilmoittautumiset ja lisätietoa: pttuukka@gmail.com & www.tuukkapursiainen.com

Valmentajina Tuukka ja Monna Pursiainen

muutos 6

Täytyy sanoa, että itseäkin ihan kiinnostaisi mitä ideoita tuosta Summer Edition:sta saisi kesä- ja ulkotreeneihin. Mulla vissiin tarvii olla kokoajan jotain pientä projektia/tavoitetta/haastetta meneillään 😉 Muutos100:ssakin tykkään hirmuisesti kaikista viikkohaasteista ja pienistä tehtävistä, voisko joku heitellä niitä mulle edelleen 100 päivän jälkeenkin. Kyllä mä ilman niitäkin tottakai liikun, mutta must ne on jotenkin kivoja lisiä. Ja nyt, kipinkapin sitten ilmoittautumaan kun paikkoja vielä on jäljellä! Suosittelen lämpimästi!

Huomenna tulossa sitten postausta mun kesän treenisuunnitelmista ja siitä löydetystä liikunnanrytmistä! 😉

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *