Hae
Outi Karita

Rennon rankka maanantai

Tää päivä on postauksen arvoinen! Ennen siis lomamatkareportaasien jatkoa pakko kertoa tästä maanantaista! Snapchatissä mua seuraavat ovatkin kenties melko hyvin kartalla mun tän päivän puuhista 😉

crossfit circuit

Mulla ja Rikulla oli tänään vielä lomapäivät töistä, sai rauhassa palautua matkasta vielä. Mä kun olen tällainen aamuvirkku niin heräsin seiskalta niinkuin koko mun miniloman ajan. Ihann sama mihin aikaan oon mennyt nukumaan niin siinä seiskan maissa oon heräillyt, joku sisäinen kello 😀 Tänään tosin notkuin sängyssä vielä reilu puol tuntia ennen kun nousin. Noustua sitten tuli kiskaistua sitruunavedeta ja sitten lähdinkin herättelämään kroppaa ja mieltä aamuaurinkoon. Tein n. puolen tunnin rennon käppäilyn. Näillä aamureippailuilla oon vallan luopunut musiikista. Aamut on niin rauhaisia ja hiljaisia, ei ole vielä kovia liikenteen ääniä vaan luonnon ääniä ja etenkin lintujen laulua. On kiva kuulostella luontoa ja omia ajatuksia 🙂

dav

Aamupalalla istuin pitkään ja join jättimukin teetä, lueskelin kaikessa rauhassa blogeja. Sain jopa aamusalla poist alta yhden mun inhokkihommista, matkalaukun tyhjentämisen. En tie miks, mut en vaan jaksais ikinä ruveta siihen hommaan ja helposti matkalaukku saattaa jäädä viikoksikin purkamatta ja auki lattialle… 😛

Snapchat-290114361805516785

Puoliltapäivin suunnattiin Riksan kanssa kaupunkiin ja käytiin ensin salaattilounaalla Cafe Steinerissä. Hoidettiin muutama asia, mutta niissä ei kauaa aikaa tuhtaantunut. Pakolliset hommat kun oli kaupungissa hoidettu niin käytiin vielä Cafe Elbassa kahvilla. Terassille porotti aurinko oikein kunnolla ja siinä nautittiin auringosta kera herkkujen. Meiti otti cappuchinon ja yhdessä syötiin todella hyvää tiramisua!

dav

dav

Kauppakäynti ja ruokaostokset täytyi myös hoitaa, mutta kauppakäynnin jälkeen lisää terdeilyä. Kotiterdelle suuntasin ihan biksujen yläosa ja shortsit päällä. Aloitin kunnolla tuommoisen Siäsinen lepatus kirjan, joka vei heti mukanaan. Ekan luvun kun olin lukenut oli pakko hakea vihkonen sekä kynä ja ruveta rustaamaan hyviä kohtia kirjasta ja omia ajatuksia ylös.

dav

dav
Riksa kävi lenkillä sillä välin kun mä terdeilin ja sitten tulikin vähän kiire saada ruoka valmiiksi. Grillisapuskaa omassa hiiligrillissä ja kotiterdellä syöden. Tuli vähän kiirus sillä 40 minsaa ennen kovaa treeniä ei välttis oo paras aika syödä päivällistä 😛
hdr

Illalla kävin vuoden ekalla crossfit circuit tunnilla, mutten suinkaan vikalla. Varmistin käyntini sillä, että ostin 12 kerran kortin 😉 Tosin kun katsoin kalenteriani niin huomasin, että oon maanantain ja torstait buukannut kynttiläkutsuille 😛 Kesäkuulle merkkasin jo joka maanataihin crossin 😉 Tunti oli todella rankka! Huomasi ettei ole pitkään aikaan vetänyt näin paljoa hapenottokykyä vaativaa treeniä. Olin ihan läkähtyä, mutta taistelin tunnin läpi ja tunnin jälkeen niin hyvä olo!!!! Ennen tuntia oli kiva kun vedettiin vähän liikkuvuusharjoitteita, tuollaisia liikkuvuusharjoitetreenejä vois joskus vetää pelkästäänkin, ei niitä oikein yksinään ala tekemään eikä oikein edes tiedä mitä tekisi…

davcrossfit circuit

Tässä illalla voitais katsastaa vielä Riksan kanssa yks jakso vaikkapa Peaky Blinders -sarjaa kun siitä oli tullut toinen kausi Netfliiin. Oikeesti mä haluisin enempi kattoo Orphan Blackiä, mutta koska katottiin eilen sitä niin aattelin että voitas tänään mennä sen mukaan, mitä Riksa mielummin kattoo 🙂

Aikas kiva paluu kohti arkea otettu tänään!
🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.