Hae
Outi Karita

Viimeinen ilta

Viimeisissä illoissa on aina taikaa ja nyt puhun lomamatkasta. Tänään palailtiin Gdanskista, meidän Puolan lomalta. Aloitetaan vähän käänteisessä järjestyksessä matkareportaasi, viimeisestä illasta.

mde

Viimeisenä iltana fiilistelee mennyttä matkaa, imee itseensä sitä matkan ja matkapaikan fiiliksistä. Askel hidastuu, sanat vähenee, nautinto kasvaa. Meillä oli aivan täydellinen viimeinen ilta eilen. Mieletön, niinkuin Snapchatissa kuvailin viimeisen illan ravintolakokemustakin. Käytiin syömässä jokirannassa, vähän sivummassa ytimestä. Vatsat sopivan täynnä (ainakin itselläni) käveltiin jokirantaa kaikessa rauhassa kohti hotellia.

mde

Jäätiin Rikun kanssa kahdestaan kävelemään vähän taaemmas ja imettiin sitä viimeisen illan fiilistä, minä Rikun kainalossa. Vanhan kaupungin porteilla oli jälleen nuoria musiikkivirtuooseja, (tsekkaa vaikka instasta videopätkä). Pysähdyttiin kuuntelemaan ja luotiin viimeiset katseet vanhaan kaupunkiin.

mde

davviimeinen ilta

Matkarepostraasit jatkuu ensi viikolla ainakin Gdanskin, Sopotin, hotellin ja ruuan suhteen. Ainakin tuo viimeisen illan rafla ansaitsee oman postauksensa! 😉

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.