Hae
Outi Karita

Millaisia jälkiä sinä jätät jälkeesi?

Vilkaise välillä peruutuspeiliin

”Pilvettömällä taivaalla oli näkyvissä kadonneen suihkukoneen jälkeensä jättämä pitkä valkoinen vana. Tuon lentokoneen tavoin me kaikki jätämme omat jälkemme. Jokaisella ihmisella on valta tehdä toiset ihmiset onnellisiksi.

Minulla on eräs ystävä, joka jättää innostuksen jälkiä. Tuntikausia hänen puhelinsoittonsa jälkeen tunnen oloni suurenmoiseksi. Toinen ystäväni jättää optimismin jälkiä. Puhuttuani muutaman minuutin hänen kanssaan, tunnen oloni aina paremmaksi. Hän on usein pelastanut päiväni ja saanut minut luottamaan itseeni. Kolmaa ystäväni rikastuttaa päivääni jättämällä ystävällisyyden jälkiä. Iloinen hymy ja positiivinen asenne ovat hänen tavaramerkkinsä.

-Positiivarit-

dav

Yllä oleva teksti löytyi kalenteristani. Minulta tosiaan löytyy tuollaisia ystäviä. Tärkeää on kuitenkin miettiä, millainen ystävä itse on. Usein kuulen olevani juuri se , optimistisuutta, positiivisuutta ja hyvää mieltä jälkeensä jättävä. Olen pitkään haaveillut jonkinlaisista Life Coach koulutuksista ja moni ystäväni on sanonut, että se olisikin minulle aivan omia. Hienoa, että ystävänikin näkevät minut haaveissani. Se kertoo ehkäpä juuri siitä millaisia jälkiä minä jätän.

hdr

4 kommenttia

 1. Rose kirjoitti:

  Todella hyvä postaus! 🙂 Minä uskon, että meillä kaikilla on joku tehtävä jättää jonkilaista positiivista vibaa jälkeemme, ja jokainen porukassa täydentää porukkaa <3

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos 🙂
   Näin se juuri on! Ja nimenomaan jokainen tuo oman persoonansa porukkaan ja täydentää sillä porukkaa <3

 2. Marissa kirjoitti:

  Hyviä ajatuksia. Ja juuri noita asioita kuvailisin sun jättävän jälkeesi. 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *