Hae
Outi Karita

Vaikka paino tippuu hitaasti, niin…

Vaikka herkutellaan, niin paino tippuu…
Vaikka paino tippuu hitaasti, niin kroppa kiristyy enemmänkin…

dav

Paino tippuu verkalleen kohti tavoitetta. Varmasti nopeampaakin tippuisi jos vetäisi 24/7 tiukkaa linjaa ruokien ja liikunnan suhteen. Tässä on kuitenkin pidetty rentolinja ja haettu mm. tasapainoa ruokailuun sekä tämän hetkiseen elämään sopivaa liikunnanrytmiä. Muutos100 valmennus alkaa olemaan noin puolivälissä ja tämä oli todella hyvä valmennus lähteä mukaan ja just tähän kohtaan tää sopi mulle hyvin. Uskon, että painotavoitteenkin saavutan valmennuksen loppuun mennessä. Suuri tuo tavoite ei ollut, joten verkkainen tahti on just hyvä ja antaa tilaa rennommallekin otteelle.

Olen tämän ennekin kirjoittanut, että vaikka paino ei kaikkea kerro vaan se kehonkoostumus, niin itse tiedostan senkin missä painossa kehonkoostumus alkaa olemaan itselleni se, mitä nyt haluan. Tiedän sen kisadieetti kokemusten kautta ja siitä, että olen oppinut fitneksen myötä tuntemaan omaa kehoani ja lukemaan sen viestejä melkoisen hyvin.

dav

Tänään koin mukavan yllärin! Vaa´alla käydessä paino oli tipahtanut, mutta hyvin vähän. Hitaasti, mutta varmasti kuitenkin alaspäin suunta ja kuten sanottu, niin tavoite on niin pieni, että eihän tässä tarvikaan suuria pudotuksia per viikko tullakaan. Sitten vedin aamupäivästä pitkästä aikaa zumbahousut jalkaan ja pepun kohdalla en joutunutkaan venkslaamaan lantiotani, jotta saisin vyötärö kohdan hyvin lantion yli. Housut sujahtikin mukavasti jalkaan eikä olleetkaan enää lantionseudulta niin piukeat kuin viimeksi zumbatessani joskus talvella. Talvella housut mahtuivat kyllä, mutta zumbaamiseen olivat vähän liian kireät. Nyt joko housut on kasvaneet tai minä pienentynyt, enemmän mitä vaaka antaisi ymmärtää. Housut oli nyt just hyvät, niissä oli hyvä sheikata bootia ja mennä kyykkyyn ja sheikata taas lisää 😉

zumba

Kuntokuvia on tässä matkan varrella otettu n. kuukauden välein. Mittanauha olis ollut myös tosi hyvä mittari kertomaan tuloksista sekä tietty InBody mittaus, mutta nyt on pelkät kuvat ja vaa´an lukema kertoneet muutoksesta. Tänään kun otettiin kuvat, oli tosin jo aamupuurot syötynä ja vappumunkkikin syötynä. Joo seliseli, mut oikeesti 😛 Kuvatkaan ei ole nyt täysin identtiset, mutta kyllähän noistakin taas muutoksen näkee, JES! Painoa lähtenyt huhtikuun aikana n. 600 g, alkuvuodesta reilu 3 kiloa. Pari kiloa olisi vielä matkaa siihen painotavoitteeseen, juhannukseen asti aikaa…

HUHTIKUU

Outikaritapaino

TOUKOKUU
no okei, huhtikuun vika päivä 😛

outinkunto
Ja koska elämä ei ole niin vakavaa ja nyt on vappu niin mun aamiainen näytti tänään
tältä

dav

HYVÄÄ VAPPUA!!!

0 kommenttia

 1. Susan kirjoitti:

  Voi kun kiva seurata tätä sun muutos100-matkaa! Kohta varmasti näkyy jo kuvissakin kiristyminen, vaatteissa sen tietty ensimmäiseksi huomaa 🙂 Ja varmasti on juhannukseksi tavoite saavutettu, tsemppiä! Mäkin oon nyt koittanut ottaa rennompaa asennetta ruuan suhteen. Haastavaa se tietty alussa on, mutta enköhän mäkin siihen opi! Olis kauheen kiva saada paino nostettua viiteenkymppiin, niin vois tehä detox-kuurin. Pari vuotta sitten tein viimeksi ja paino laski niin pirusti, että olin karsee näky.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiva kuulla Susan 🙂
   Niin, siis itse huomaan muutoksen nimenomaan kuvissa vaatteiden lisäksi, vaa’alla muutos näyttää sitten vähäisemmältä. Kyllähän näissäkin huhtikuun alun ja lopun kuvissa näkee varsinkin vatsassa ja selässä muutoksen ja aika pieni aikaväli tuossa välissä. Kun tämän hetken kuvia vertaa vuoden alun kuviin on muutos vielä näkyvämpi, mutta laitan varmaan sitten valmennuksen lopussa vasta muutos kuvat alkuvuodelta mukaan postaukseen 🙂
   Hui, alle viidenkympin paino kuulostaa hurjan pieneltä. Kisakunnossa oon ollut ite vähän alle 50 kilonen. Ruokaa vaan koneeseen rohkeasti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.