Hae
Outi Karita

Seinäjoen ihana Alma!

Viime viikonloppuun kuului luksusta! Mun mielestä on kiva jakaa vinkkejä hyvistä ravintoloista ja hotelleista ja tässä teille nyt vinkki, ei mainos! Luksusta hotelli/ravintola Almassa, jossa Party Lite koulutus järjestettiin.

dav

Koulutus maksoi itselleni pienen summan, mutta maksoi itsensä takaisin moninkertaisena! Koulutuksesta sai paljon oppia, idoita ja intoa. Lisäksi koulutuksesta kertyi mukaan paljon materiaalia, tukkivia ja somisteita. Kaikenkukkuraksi viikonlopun sai viettää Seinäjoen keskustasta löytyvästä hotelli/ravintola Almassa.

dav

Ihana idyllinen ja persoonallinen hotelli. Olimme kolmen hengen porukalla toivoneet kolmen hengen huoneen ja meitähän odotti perillä saunallinen sviitti! Voisin tuonne lähteä vaikka Riksanskin kanssa viettämään romanttista getawaytä 😀

hdrdavhdrdavdavdav

Hotellin ravintola oli myös suositusten arvoinen! Ruoka oli todella maukasta ja palvelu  just eikä melkein! Mun allergiat oli todella hienosti huomioitu ja henkilökunta huomasi minua erikseen infota joka aterialla pöydän atimista. Saimme tuossa paikassa nauttia yhteensä neljä ateriaa ja parit päiväkahvit. Lauantaina syötiin lounasta ja illallista, sunnuntaina aamupalaa ja lounasta. Voin sanoa, ettei nälkä vaivannut viikonloppuna, ainoastaan Almaan saapuessamme oli nälkä, mutta se selätettiin heti lounaalla 😀

LAUANTAIN LOUNAS

davdavdavdav

LAUANTAIN DINNER

davdavdavdav

SUNNUNTAIN AAMUPALA

dav

SUNNUNTAIN LOUNAS

davdav

dav

SUOSITTELENKO?

Eiköhän se jo käynyt ilmi tekstistä ja kuvista 😉 Kuten jo kirjoitinkin, niin voisin mennä uudelleenkin ja jos Seinäjoelle suunta joskus on niin kyllä tämä mesta aika vahvoilla on kun hotellia valitaan! Eikä tämä tosiaan edes ollut maksettu mainos! 😀

Hotelli AlmaOUTFIT
Mekko – Desigual
Kengät – Tamaris
Korut – Kalevala

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.