Hae
Outi Karita

Sitoutumista ja motivaatiota

Se ratkaiseva askel jännittää!
…vaikka se olisi jo kauan pyörinyt mielessä.
…vaikka ajatuksissa se askel on tehty.
…vaikka sen askeleen haluaa tehdä.

dav

Tunnistan itseni seuraavasta. Tunnistatko sinä?

”Ennen sitoutumistaan ihminen aina epäröi, vielä on tilaisuus vetäytyä takaisin. Kaikkia aloitteita ja luovuutta koskee yksi perimmäinen totuus, jonka huomiotta jättäminen tekee tyhjäksi lukemattomat ideat ja suuret suunnitelmat: sillä hetkellä kun ihminen lopullisesti sitoutuu johonkin, silloin kaitselmus puuttuu peliin. Tapahtuu kaikenlaisia avuksi tulevia asioita, joita ei olisi koskaan muuten tapahtunut.

Sitoutumispäätöksestä seuraa kokonainen tapahtumien virta, joka tuo ennalta arvaamattomia tapahtumia, tapaamisia ja aineellista apua, jota ihminen ei olisi voinut uneksiakaan saavansa.”

-Positiivarit-

dav

Mulla on jäänyt vallan blogin päivitys viikonlopun tohinoissa, olen ollut suorastaan pyörällä päästäni ja olen yhä! Olin Party Liten päälikkökoulutuksessa, johon olin saanut kutsun. Minut oli valikoitu kaikkien konsulttuin joukosta yhdeksi, joka sai tämän mahdollisuuden, upean mahdollisuuden! Vaikka viikonloppu ja koulutus oli Party Liten täyteinen, niin antoi se niin paljon enemmänkin, positiivista virtaa viedä erilaisia asioita elämässä eteenpäin.

Viikonloppu oli todella motivoiva! Viikonlopun jäljiltä olen ollut todella luovalla päällä ainakin ajatuksissani monenkin idean suhteen, en pelkästään Party Lite uran suhteen. Mulla on paljon juttuja mitä haluasin viedä eteenpäin elämässäni, askeleita joita haluasin ottaa, unelmia joita tavoitella… Ajatuksia vilistää päässä muidenkin puolesta ja aionkin pistää luovuuden virtaamaan ja antaa ideoita eteenpäin. Kaikki ideat päässäni kun ei ole edes minulle vaan ideoin jo muillekin. Aionkin pistää tämän hyvän kiertämään ja jakaa ideani eteenpäin.

dav

Pst.
Huomenna luvassa juttua ja kuvia ihanasta hotelli/ravintolasta Seinäjoella, jossa vietin viikonlopun 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.