Hae
Outi Karita

Vinkkejä Gdanskin matkalle?

Onkos Puolassa, tarkemmin sanottuna Gdanskissa käyneitä siellä ruudun toisella puolella?

matka

Me ollaan menossa toukokuun alussa Gdanskiin pidennetylle viikonloppumatkalle ja nyt olisi hyvät vinkit tervetulleita. Vinkkejä ruokapaikoista, nähtävyyksistä, ajanvietteestä, museoista, shoppailuista, lähiseuduista ym. otetaan mieluusti vastaan. Tämä porukka haluaa nähdä ja kokea, mutta ottaa myös rennosti, nauttia hyvästä ruuasta ja pienesti shopatakin, koska kuulemma Gdanskissa on halpaa 🙂

Hih, tuo kuva on BTW vuoden 2012 Budapestin matkalta. Tuli ehkä pienesti ikävä otsatukkaa ja noita aurinkolaseja. Nuo aurinkolasit kyllä löytyis, mutta tarvis korjauttaa irronnut sanka…

0 kommenttia

 1. nina kirjoitti:

  Gdansk on super kiva kaupunki! Löytyy vinkkejä todellakin, kirjoittelen ne tähän postaukseen myöhemmin! 🙂

 2. mustikka kirjoitti:

  Olin viime kesänä Gdanskissa. Hotelli sijaitsi ihan rautatieaseman lähellä eli periaatteessa keskustassa. Tyyriimpiä paikkoja on keskustan ruokapaikat paitsi toki mäkkäri ja KFC. Kovinkaan kauas keskustasta ei tarvitse lähteä, kun jo löytyy edullisia paikallisten suosimia ravintoloita. Nimiä en kuollaksenikaan muista, mutta täydellistä pinaattipastaa ja grillattua lohta saimme eräässä merimieshenkisessä ravintolassa. Sopotissa kannattaa ehdottomasti myös vierailla! Junalla pääsee todella halvalla Gdanskista. Kalaa kannattaa syödä, se on tuoretta ja halpaa, onhan Gdansk kalastuskaupunki 🙂 Myös miniristeily kannattaa käydä testaamassa (on siis ravintolalaiva joka tekee 1-3h matkan), niitä menee useita satamasta.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos mustikka vinkeistä!
   Tuli jo nälkä noinhan se useimmissa paikoissa on, vähän kun menee keskustasta sivuun niin löytyy halvempia ruokapaikkoja 🙂
   Sopotista ollaankin kuultu, että olisi käymisen arvoinen paikka, joten sinne luultavasti sitten yhtenä päivänä suunta. Tuollainen risteilykin kuulostaa kivalta, olisipa hyvä ilma 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.