Hae
Outi Karita

Fitness- / Antifitnesselämää Helsingissä

Pääsette kurkkaamaan mun viikonlopun touhuihin Helsingissä ja viikonloppuun kuului paljon fitnesstä, mutta kenties saman verran ”antifitnesstä”, homma balansissa? 😉

IMG-20160417-WA0006

Fitnesskisojen katsomosta on fitnesskipinä aina syttynyt tai jo olemassa oleva kipinä saanut tulta alleen. Aina on tullut fiilikset, että tää on ihan sairaan siistiä, eikä se ole edes riittänyt. Ei ole riittänyt fiilis, että on sairaan siistiä katsoa kisoja, aina on tullut kova halu päästä äkkiä salille treenaamaan kovaa ja hankkimaan lisää muskulaa! Aina on syntynyt tai saanut lisäpontta omat unelmat kisalavoista… Tällä kertaa kuitenkin riitti tuo ensimmäinen fiilis. Oli mielettömän hienoa seurata kisoja, niin miesten kuin naistenkin. Ihailen lavalla näkemiäni tuloksia, joita kisaajat olivat saavuttaneet, mietein arvioita päässäni ja ääneen kavereiden kanssa, arvuuteltiin finalistijärjestyksiä ja melko hyvin arvuuteltiinkin. Huudettiin tsemppiä Marikalle ja Jutalle. Hienoa oli nähdä ystäviä lavalla. Taas oli ihan sairaan siistiä, sairaan siistiä istua katsomossa. Se riitti nyt tälläkertaa 🙂

Kisojen jälkeen en suunnannut salille, sali voi odottaa ensi viikkoon. Halusin hampurilaisen 😀

Fitness ClassicIMG_20160416_152113

Lähdettiin lauantaina aamuaikaisella Annuliin kanssa kohti Helsinkiä, jossa treffailtiin muita Team Piukkislaisia. Harmi etten kisalavoista saanut kunnollisia kuvia, mutta eiköhän niitä ole BODY lehden kuvagalleria jo täynnä 😉 Kisojen jälkeen sitten Annulii heitti mut Petran luo, jonne jäin sitten viikonloppua jatkamaan 🙂

IMG-20160416-WA0008Hesas

Sunnuntaina vietettiin Petran kanssa aikaa kaksin, lenkkeiltiin ja kastuttiin vesisateessa, syötiin hyvää sushia (Sushibar & Wine) ja käytiin herkuttelemassa kahvilla (Roberts Coffee). Se on harmi, että Helsinki on niin kaukana Porista, saataisko me näitä kaupunkeja lähemmäs toisiaan… On ollut hienoa saada ystäviä bloggaamisen kautta, mutta joiden kanssa löytyy myös niin paljon muutakin yhteistä, että bloggaaminen ei olekaan enää se juttu joka meidät yhdistää <3

IMG-20160417-WA0004sushihdrdav

Tää viikonloppu oli ihan huippu ihana!

Lauantaina hyvän ystävän kanssa kaksin matkattiin kohti Helsinkiä ja saatiin ajan kanssa puhella paljon kaikenlaista. Helsingissä tavattiin lisää ihania naisia, joista kahta saatiin kannustaa Body Fitness lavoilla! Fitnekseen hurahtaneille ihmisille oli myös jälleen hieno kokemus seurata kisoja, niin miesten kuin naistenkin!

Kisojen jälkeen viikonloppu Hesassa muutti muotoaan ja sain jatkaa viikonloppua taas yhden hyvän ystävän kanssa. Hyvää ruokaa, rentoa olemista ja paljon hyviä keskusteluja! Keksittiin mua kuvaamaan hauskanen sanayhdistelmäkin, Poristituristi 😀

Nyt on taas paljon hyviä hetkiä tallennettuna mieleen! Junamatka kotiin sujui hymyssä suin muistellen viikonlopun hetkiä ja rentoillen 🙂

IMG_20160417_194859

0 kommenttia

 1. ida kirjoitti:

  Voi luoja noita suklaakakkuja! 😛 <3

  • Outi Karita kirjoitti:

   Oli kyllä hyvää, mutta täytyy sanoa etten kokonaan jaksanut 😛
   Teidän fudgea meni Helsinkiin tuliaiseksi 😉

 2. Petra kirjoitti:

  Oli ihana viikonloppu, kiitos vaan Poristituristille, hih! <3 Pori vois musta olla Helsingin kyljessä 😉 Teillä pitäs olla Rikun kaa semmonen siirrettävä talo! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.