Hae
Outi Karita

Mun maanantai

Maanantai ja uusi viikko edessä, viikonloppu takana ja arki edessä.
Kokeeko joku maanantain ikävänä tai raskaana päivänä?
Taitaa kokea, ainakin päätellen facebook seinää selatessa 😛

Monday

Mulle maanantai ei ole mitenkään ikävä päivä, uusi päivä ja arkipäivä niinkuin viikon muutkin päivät ma-pe ajalla. Kun tekee töitä arkisin niin maanantain uusi viikko ajatus konkretisoituu, vapaat takana ja työarki edessä. En mä koe sitä kurjana tai ikävänä juttuna laisinkaan. Monena viikkona on myös ohjelmassa ehkä jotain mitä edeltävällä ei ollut eikä sen tarvitse aina olla joku viikonloppumeno jota odottaa. Oikeestaan oon vähän kyllästynytkin siihen miten maanantaisin some täyttyy näistä voi ei, nyt on maanantai jutuista. Kun näitä postauksia iskee silmille paljon niin siihen kiinnittää huomiota. Kyllähän jokaisella joskus on huono päiviä, mutta ei pitäisi olla lähtökohta että maanantai on ikävä päivä, asenne ratkaisee 😉 Nyt pääsette kurkistamaan mun tämän kertaiseen maanantaihin 😉

Mun maanantai

Snapchat-1027435099502352491

Klo 5.45 havahdun kun Riku herää, mutta jatkan samantien unia…
Klo 6.00 mun herätyskello soi, painan joka aamuiseen tapaan 10 minuutin torkun päälle
Klo 6.10 torkku soi, olen jo hetken aikaa selaillutkin kännykällä somen ihmeellistä maailmaa

Klo 6.15 nousen aamutoimille, kysäisen haluaako Riku puuroa, ei kuulemma ota tänä aamuna. Keittelen itselleni mustikkakaurapuuroa ja puuron keittyessä puristan itselleni lasillisen sitruunavettä. Teevesi onkin jo kuumaa kun Riku on keitellyt itselleen sillä pressopannuun kahvivedet, laitan teen hautumaan. Riku saa auttaa mua tatuoinnin rasvauksessa.

dav

Klo 6.45 Riku lähtee töihin ja mulla on edessä puurolautanen, teemuki ja iPad. Selailen blogimaailman postauksia ja syön aamupalaa. Marissa on tehnyt postauksen Firenzestä, mäkin haluun Italiaan. Haaveilen ensi vuodelle mietinnässä olevasta Italian reppureissusta…

dav

Klo 7.10 aika suunnata vaihtamaan vaatteet, vähän meikata ja letittää tukka. Pitää surautella välipalasmoothie eväskassiin ja tsekata että repussa on kaikki tarvittava.

Klo 7.35 alan tekemään lähtöä, pyörällä töihin! Ulkona on vielä yön jäljiltä pieni pakkanen, mutta aurinko pilkistelee, selvästi tulossa ihana kevätpäivä! Töihin matkaa n. 5 km ja korvissa soi mm. Antti Tuisku, Uniikki ja Elastinen tuoden lisää hyvää fiilistä päivään ja tahtia pyöräilyyn 🙂

dav

Klo 8.00 starttaa tän lastentarhanopettajan työt päiväkodissa ja oon aika tarkalleen kasilta töissä. Työvuorot vaihtelee, joissain paikoissa opettajat tekevät samaa vuoroa kokoajan, mutta mulla kiertää työvuorot ja voivat olla mitä tahanasa klo 06 ja 18 välillä…

Töissä klo 8-16. Työpäivä starttasi lasten aamupalalla, jonka jälkeen ulkoillaan. Ysin maissa on mun mahdollisuus pitää pieni teebreikki ja hörppäsenkin mukillisen teetä ja syön yhden veriappelsiinin. Kympiltä alkaa toiminta ryhmässä ja meillä on viikon teemana ”Muistan pestä kädet”. Maanantai on meillä usein ”leikkipäivä” ja tänään leikin lisäksi piirreltiin käsienpesuun ja -puhtauteen liittyviä kuvia. Myös harjoitukset kevätjuhliin ovat jo startanneet 🙂

dav

N. 11.30 on päiväruoka ja mulla on ruuan jakamisvuoro. Kun lapset on saaneet ruokansa jään lapsiryhmään syömään, kylläkin omia eväitäni. Lapset on tottuneet, että Outilla on omat sapuskat 😀

dav

Ruuan jälkeen on päiväunien aika, mutta ei mulla 😀 Työt jatkuvat, jossain kohtaa käyn päiväteellä ja päästän työkaverin lepohuoneesta..

dav

Klo 14.00 lapsilla on välipala, jään taas fiksailemaan vielä yhtä tiedotetta, hörpin myös oman välipalasmoothien siinä puoli kolmen maissa. Välipalan jälkeen jatkuu toiminta lapsiryhmässä, leikkiä, pelailua, juttelua ja iltapäivästä suunnataan ulos. Saa laittaa vähän vähemmän vaatetta eikä tarvi kuriksia, ihan parhaita juttuja lasten mielestä ja kyllä meidän aikuistenkin 😀

dav

Klo 16.00 työpäivä loppuu ja otan pyörällä suunnan kotia kohti, matkan varrella pysähdyn kaupasta hakemaan seuraavan päivän askarteluihin kertakäyttömukeja sekä riisiä. Tehdään lasten kanssa omat rytmipurkit 😉 Ulkona on aivan mielettömän ihana ilma, yli 10 astetta jo lämmintä!

dav

Klo 16.40 olen kotona, pieni snapchat hetki sohvalla. Tsekkaan seuraamieni snäppääjien päivän aika tulleet snäpit ja ig:täkin selailen. Riku kyselee syödäänkö pian 😀

Klo 17.00 aletaan yhdessä kokkaamaan, kala on jo valmiina eiliseltä, mutta vähän kasvisten höryttelyä ja pinaattikvinoan tekoa. Syödään ja höpistään yhdessä 🙂

dav

Klo 18.00 Riku lähtee työkaverinsa kanssa Vantaalle. Ne oli siellä jo viime viikolla koulutuksissa ja huomenna tenttisivät jotkin öljypoltinhommiin liittyvät luvat itselleen. Toivottavasti miekkoset vetää kokeet läpi 🙂
Mä kirjaan koneella Party Lite tilausta ja aloitan kirjoiitelemaan tätä postausta.

Klo 19.00 Jumppavaatteiden vaihto ja ohjaamaan lähtö. Mulla oli tälle illalle yks jumppaohjauksen tuuraus. Mulle tuttu tunti, Piukat pakarat. Haasteenaa vaan vetää ilman suurempia hikoiluja, koska tatska….

dav

Klo 19.30-20.30 jumpataan pakaroita piukoiksi 😉
Vähän tuli hiki, pakostikin. Tein kuitenkin ite kokoajan mukana, mutta onneks tatska on lähtenyt hyvin paranemaan heti niin eiköhän se jo tuon pienen hien kestä.Salin puolella vielä hetken aikaa tuli höpöteltyä ja palkkaria hörppien.

dav

Klo 21.10 kotona. Suihkuun suunta ja käsien taivutusharjoituksia kun itsekseni rasvailin selkääni. samat harjoitukset oli jo päivälläkin kun töissä rasvailin. Kyllä se luonaa, muttei ihan helppoa oo 😀

Iltapalaks vähän riisi- ja maissikakkuja, en jaksanut kummempaa väsätä ja noita on kyllä kiva rouskia.

Polar näyttää päivän päätteksi 106% aktiivisuutta eikä se edes huomioi pyöräilyä ja jumppaohjausta erikseen ja puuttuu se sykkeen mittauskin…

dav

Postaus on valmis ja klo 22.30.
Ötyjä!

Millainen suhde sulla on maanantain kanssa?
😀

davPst.
Snapchatissa päivittelen vähän ahkeramminkin päivän puuhiani nimellä outikarita, jos lisästalkkaus kiinnostaa 😀

0 kommenttia

 1. Hertta kirjoitti:

  Moi!
  Oon jo pitemmän aikaa seurannu sun blogia mutta en vain ole saanut aikaseksi kommentoida aiemmin. Oon kyllä ihan samaa mieltä että maanantai on päivä siinä missä muutkin ja että oma suhtautuminen ratkaisee! Tällaset arkipostaukset on mun mielestä kivoinpia lukea ja sulla vaikuttaa muutenkin olevan ihanan positiivinen ote arkeen ja elämään ylipäätään ?
  Ihanaa kevään jatkoa!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Heippa Hertta!
   Siellä ollaan samoilla aaltopituuksilla maanantaiden suhteen, kiva kuulla ettei kaikki inhoa maanantaipäiviä 😀
   Kiva kun nyt jätit kommenttiakin ja kiitos ihanasta palautteesta 🙂
   Mukavia kevätpäiviä myös sulle!

 2. ulla kirjoitti:

  Oi… oli sitten maanantai tai perjantai, on ihana nousta aina uuteen päivään, varsinkin aamuun . Aamut on parasta aikaa, mun aikaa. Kaikessa rauhassa lenkille, puuroaamiainen ja töihin. 🙂 Uuh,… RAkastan aamuja. La aamu on sitten asia erikseen. Paras perheen kanssa, yhteinen rauhallinen aamu ja aamiainen jne. 🙂
  Mutts mulla on kyllä .. voisi sanoa rakkaus suhde maanantaiaamuun 🙂 Tykkään. Monesti jopa paras päivä viikossa 🙂 .

  • Outi Karita kirjoitti:

   Ihana kommentti aamu- sekä maanantaihehkutuksineen! <3
   Mä oon kans niin aamuihminen, ne on ihan parhautta. Viikonlopuissa on vielä omat ihanuutensa kun voi rentoilla vielä enemmän ja pidempään jos ei ole mitään aikatauluja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *