Hae
Outi Karita

Tatuointi kuin koru

”It hurts so i´m alive”

dav

Oon pitkään halunnut muokata mun selän aurinko tatskaa, auringosta en ole halunnut luopua, mutta halusin sen olevan jotenkin enemmän. Nyt se on muokattu ja se on kuin koru, kaunis!

dav

Mulla oli muutama kaverin piirtämä idea paperilla kun kävelin Tims Ink studiolle helmikuun lopulla. Timin studio on aivan Porin keskustassa, siinä tauointia ottaessa saa samalla katsella vilkasta Porin toria ja samassa paikassa toimii myös Jenni´s Ink.

davhdr

Tim heittikin mulle omaa ideaansa ja Mandalatatuointi oli yksi idea. Mandalatatuoinnin kohdalla ajattelinkin heti, miksen ollut tätä ajatellut. Mandalatatuointeja kun olen ihaillut. Tim suunniitteli mulle todella upean Mandalan, tyyppi tosiaan osaa nopsasti ideoida ja piirtää, sillä muutaman päivän päästä luonnos oli valmis.

Aika meni vaan pikkasen pitkälle, sain nimittäin ajan syyskuun lopulle… Maaliskuussa Timiltä tuli kuitenkin viestiä peruutusajasta huhtikuun alussa ja sain töistä järkkääntymään vaparin. Aika osui kaikenlisäksi tosi hyvin perjantaille, saa viikonlopun parannella tatuointia rauhassa.

dav

Mulle on aina ennen tatskan ottoa tullut samana päivänä vähän semmoinen ”oonks mä nyt varma” olo, joka on kuitenkin mennyt ohi kun tatska on tehty. Nyt sellaista oloa ei tullut, olin vaan malttamattoman innoissani saamaan kauniin ihokorun selkääni. Mä pidän mandalatauointeja eräänlaisina koruina.

Tää oli itseasiassa pisin aika mitä on mennyt tatuointia tehdessä, siinä taisi mennä n. 2 ja puoli tuntia, kolme tuntia mä yhteensä siellä studiolla olin. Pidettiin pari taukoakin. Ääriviivojen tekeminen ei vielä kovin pahalta tuntunut, mutta väritykset ja varjostukset, AUTS. Sattu välillä ihan pirusti, nojasin päätä käsiini, purin hampaita yhteen ja puristin farkkujeni lahkeet ryppyisiksi. Jossain kohtaa totesin ”It hurts so i´m alive” 😀

dav

Thank you Tim Chicon!
You are talented, very polite and friendly guy!
See you at next time, whenever it will be…

Tims Ink on facebook!

Tim´s ink

0 kommenttia

 1. Jaanaba / liikuntapaivakirja.com kirjoitti:

  Oi onpa tosi kaunis. Hyvin sopii mustalla tehtyyn tatuointiin pari värikästä perhosta, ihana. =)

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos! Mandalat tehdään yleensä ilman värejä, mutta halusin vähän väriä mukaan niin nuo perhoset ovat kivat väripilkut ja erottuvatkin tietty muusta tatuoinnista kun ovat värillisiä 🙂

 2. jennaa kirjoitti:

  Wqu! Onpas todella hieno! Mulla on ollut jo monta vuotta mielessä tatuoinnin ottaminen ja hahmotelma kuvastakin, jostain syystä oon jämähtänyt toteutuksen kanssa, mutta saa nähdä olisiko sitä riittävän rohkea jonain päivänä!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos! Oon kyllä ihan totaalisen ihastunut tähän itsekin 🙂
   Ei muuta kuin rohkeutta keräten sitten. Musta on silti hyvä, että tatuointia ei ota hetken mielijohteesta vaan että se on ollut jo kauemman aikaa mielessä 🙂

 3. Susan kirjoitti:

  On se vaan upea! Ei voi muuta sanoa. Ehkä sitä jossain vaiheessa päräyttää ja itekin rupee yhtä vanhoista tatskoista muokkaamaan, mutta vielä ei tunnu siltä. Vahvasti uskon, että se aika vielä koittaa 😀

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos Susan! Siitä tuli kyllä kaunis! 🙂
   Kyllä sen sitten huomaa kun aika on 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.