Hae
Outi Karita

Tyttöjen viikonloppu

Instassa ja Snapissa jo näkynytkin, että meiti on reissun päällä.

outikarita

Jätin Riksan pitämään kotia pystyssä ja otin ite suunnan mun raksun ystävän Marissan luo Raisioon. Marissan (palo)mies on töissä ja palailee vasta huomen aamulla kotiin, joten täällä ollaan kaksin… eikun… On meillä täällä Marissan ja Jarnon lapset seurana, 3 tenavaa, joista nuorin mun ja Riksan ihku kummityttö, niin ja sit täällä on yks koirakin seurana. Joten ei meillä ihan villiä tää meno tule olemaan.

dav

Kävin tullessani Myllyssä hakemassa mulle ja Marissalle Sushia Hanko Sushista. Marissa ei ollut ennen sushia syönyt ja no, enhän mäkään vielä montaa kertaa, mutta oon tykästynyt! Nytkin oli niin hyvää settiä, aikas perusjuttuja otin, lohi ja katkarapujuttuja. En oo ihan pro vielä noissa sushien nimityksissä 😀

davdav

Tänään siis päivystetään ihan täällä Raisiossa ja huomenna meil onkin sit Marissan kanssa vähän kahden kesken hömpöttelyä. Käydään syömässä ja suunnataan Logomoon katsomaan balettia. Vanhoja ballerinoja kun kummatkin ollaan ja täällä on Rock the ballet: Rasta Thomas´Romeo & Juliet esityksessä tänä viikonloppuna, joku vuosi oltiin katsomassa Rock the Ballet -esitystä Helsingissä ja se oli ihan huippu hyvä, legendaarisia rock biisejä ja balettia, huikeaa! Uskoisin että myös Romeosta ja Juliasta on luotu upea belettiesitys. Päivitystä varmasti tulossa kun reissultani palailen 😉

baletti

dav

Onkos siellä ballerinoja, entisiä, nykysiä tai ihan vaan baletista nauttivia?

PST.

Täällä ilmenee pientä snäppäilyhulluutta tuolla snapchatin puolella, hih 😀

Screenshot_2016-04-02-18-51-06

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.