Hae
Outi Karita

Tukkataikoja

Bad hairday? Not at all!

dav

Kävin tällä viikolla parturissa ja sain taas vähän uutta punaa päähän. Kohti kesää kun mennään niin väri saa kirkastua. Ilman värinpoistoja kuitenkin koitetaan ensin saada tukkaa kirkkaamman punaiseksi ja aikas hyvin otti heti hiukset vastaan kirkkaampaa punaa. BTW, käyn Porissa Salon Ameliessa Kristalla hoidattamassa tukkaani 😉

dav

davdav

Itse tykkään vaihdella jonkin verran hiustuotteita ja kokeilla joskus jotain uuttakin. Tällä hetkellä käytösä löytyy kuitenkin aivan kestosuosikkeja!

mde

Cutrinilla on hyvä hinta-laatusuhde ja tuossa pinkissä on mukana vadelmansiemenöljyä ja se on todella herkullisen tuoksuinen tuotesarja. Nyt on tuosta sarjasta shampoo sekä hiuksiin jätettävä suihkutettava hoitoaine.

Color Maskilla saa punaisen värin pysymään paremmin, sekoittelen sitä hoitoaineen sekaan, kun väri alkaa haalistumaan liikaa.

Tigin tuotteet on aika arvokkaita, mutta bongailen niitä tarjouksista ja tuo Colour Goddes hoitoaine on koostumukseltaan ja tuoksultaan kuin kinuskivanukasta ja näiden ominaisuukisen lisäksi myös todella hyvä hoitoaine 🙂

davdav

Remingtonin kuivaajan sain joululahjaksi ja se on hyvä! Plus se sopii meidän vessan sisustukseen, kun meillä on samanvärisiä laattoja yhdellä seinällä 😉

Sebastianin Re-Shaper hiuslakka on ihan mun suosikkeja, vähän turhan arvokas tosin. Putelli on kuitenkin hyvin riittoisa ja lakassa hyvä pito, eikä tahmaa. Lakassa on myös lämpösuojaa itsessään ja se vaan on hyvä lakka! Tulee siis ostettua aika usein hinnasta huolimatta 😛

Hiuksia suoristellessa tulee sitten käytettyä pohjalle vielä eriksene lämpösuojaa ja tuo Sebastianin kiiltoa antava lämpösuoja mulla on ollut jo todella kauan käytössä ihan siitäkin syystä että putelli on ihan helkkarin riittoisa eikä vaan lopu 😀

bty

Vaihtuuko teillä kevään myötä kesäksi väri tai tyyli tukassa?
Mitäs tuotesuosikkeja teillä on, löytyykö samoja?

0 kommenttia

 1. Iris kirjoitti:

  Moi! Kysyn ihan mielenkiinnosta että mitä sä oot maksanut Suomessa tosta Sebastianin lakasta? 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Se on varmaan joku 30 € paikkeilla tuo 400 ml:n pullo, jos ei satu osumaan jotain tarjousta…
   Onkos siellä ostettu ulkomailta tuota? 🙂

 2. Tanja kirjoitti:

  Ihanan väriset ja hyvinvoivan näköiset hiukset! 🙂 Itse olen mietiskellyt jo jonkun aikaa jos vaihtaisi väriä monien vuosien jälkeen taas punaiseen nyt kun hiuksissa on kiva pirtsakka lyhyt malli. Nämä kuvat antoi taas lisää inspistä! 😀 Itse käytän myös noita cutrinin pinkin sarjan tuotteita, edullisia mutta hoitavat asiansa todella hyvin ja ennenkaikkea tuoksuvat hyviltä. 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos 🙂
   Kiva jos sait inspistä, nyt sitten punaa tukkaan 😉
   Tuo Cutrinin sarja on kyllä kestosuosikkini ja tuoksu tosiaan on ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *