Hae
Outi Karita

250 kyykkyä

Täällä ruvetaan olemaan taas elävien kirjoissa nyt myös liikunnan ja treenien osalta, JES!

outikarita

Vihdoin tuntuu, että flunssa on selätetty! Allergiavaivat on riesana, mutta niihinkin sain eilen uudet tropit, jotka heti tuntuvat toimivan todella hyvin ja happikin kulkee taas paremmin! Lääkkeet hieman väsyttävät, mutta muuten puhkun liikunnan iloa ja energiaa, jopa kaivattua lihaskipua saatu tällä viikolla tuntea 😀

dav

Etu- ja sisäreidet olivat itseasiassa ottaneet vähän osumaa tiistain pumppitunnista, jossa itsekin pitkästä aikaa vedin kunnolla mukana. Tälle päivälle oli ajatuksena salilla käydä vetäisemässä jalkatreeni ja niin kävinkin ennen töitä vetämässä kevyesti jalkapumppailua. Tosin treenissä jätin etureisien eristävät liikkeet välistä, osittain koska tuli kiire ja osittain, koska etureidet tuntuivat jo ihan tarpeeksi, pohjeprässi jäi välistä kiireen takia 😀

jalkatreeniMaaliskuussa kyykätään

Maaliskuussa starttasin Moriviren kyykkyhaasteen, mutta montaa päivää en ehtinyt kyykkailemään kun flunssapöpöt tulivat riesaksi, joku kunnon viirus pääsi kehoon. Kyykkyhaaste sitten jäi…. Sadan kyykyn kohdilla vielä kuvailin kyykkyvideotakin blogiin ja se on nähtävissä postauksessa ”Miksi Muutos100 ja 100 kyykkyä”. Eilen tajusin, että nyt elellään maaliskuun viimeisiä päiviä ja mä oon jo tervehtynyt tosiaan. Päätinpä maaliskuun vikan päivän kunniaksi vetää haasteen viimeisen päivän kyykkysetin, 250 kyykkyä.

motivire

Päätin tehdä kyykyt sitten pitkin päivää 50 kyykyn seteissä. Jalkatreenissäkin tuli tehtyä sumokyykkyjä, mutta näitä en laskenut kyykkymäärään mukaan. Heti aamusta vedin 50 kyykkyä, treenin lämmittelynä toisen setin. Työpäivän päätteeksi kolmas setti ja päivällisen jälkeen neljäs. Illalle ennen nukkumaan menoa olisi sitten yks 50 kyykyn setti jäljellä. Kyykyt vedetty just siinä lookissa, mikä sillä hetkellä ollut päällä, aina ei siis tarvita treenibettereitä päälle 😉 Haasteessa oli ohjeenakin, että kyykyt voi jakaa päivän ajalle ja näin pahasta flunssasta vasta parantuneena, lihakset jo valmiiksi hieman kipeinä ja kaiken huipuksi jalkatreenipäivänä näin paarhaksi ratkaisuksi tämän kyykkyjen jakamisen 😀

kyykkyhaaste

Oonks mä nyt sitten vetänyt kyykkyhaasteen läpi, oonhan? 😀

Tommoset sairastamiset ikävästi häiritsee tällaisia haasteita, mutta tuossa ylempänä nyt on kalenterikuvaa, mitkä haasteen päivittäiset kyykkymäärät on ja tuohonhan kuukauden kyykkyprojektiin voi koska tahansa tarttua 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.