Hae
Outi Karita

Oho! Mä oon snäpis…

Never say never ja sitä rataa… 😀

Snapchat-2293050974898398578

No en mä oo koskaan tainnut sanoa snapchatille ettei koskaan, oon vaan sanonut ettei ainakaan just nyt… Mä oon vähän hitaasti lämpenevä uusille jutuille ja en oo yleensä ekojen joukoissa ainakaan näissä somepalveluissa. No ekan blogin oon kyllä avannut joskus kun blogit ei olleet ihan näin yleisiä kun nykyään…

Nyt sitten siellä snäpissä ollaan ja vähän hakemista ton palvelun kanssa, mutta eiköhän se tässä pääsiäisvapaiden aikana jo tutuksi tule. En osaa vielä sanoa minkä verran snäppäilen, mutta eri matskua sinne tulee varmastikin kuin instaan ja blogiin, let´s see. Nyt siellä on jo ainakin My Storyssa vähän höpinääkin 😉 Aikahan sen näyttää millaiseksi muokkautuu ja eihän sitäkään tiedä kuinka kauaa snäppäilen, jääkö käyttöön vai ei… Itseä kiinnostaa kyllä seurata toisten snäppejä 😀

Niin ja snäpistä mut löytää nimellä outikarita 🙂

Ootteks te snäpissä ja mitä snäppailystä tykkäätte?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.