Hae
Outi Karita

Kasvohoitoa kotona

Kiva jakaa hyväksi toteamiani vinkkejä ja tuotteita teillekin  eli nyt ei kyseessä ole minkäänlainen yhteistyö. Kasvohoito johon ihastuin ensikokeilusta lähtien ja vihdoin raaskein ostaa purnukat kotiin.

philosophy

Tilaisin aikoinaan LivBoxia ja sieltä tuli joskus Philosophy merkin kasvokuorinnan kokeilusetti. Semmoiset pienet näytepussukat siis boxissa tuli, sai kerran, ehkä kaksikin tehtyä tuon kuorinnan. Tuo kuorinta sopi hirmu hyvin munkin kuivalle iholle ja nyt se on testattu miekkosen rasvaisemmalle ihollekin. Purnukoita on myynnissä kahta kokoa ja ostin nyt pienemmät purkit, nämäkin kuitenkin maksoi 34,90€. Toisaalta en kuitenkaan tiedä onko nämä nyt kuitenkaan hirmu kalliit sillä riittoisat purnukat on ja kuorinta on tarkoitettu tehtäväksi kuitenkin kerran viikossa, ei ainakaan useammin. Myös se, että löytää hyvän tuotteen kasvoille ei aina katso hintaa. Kasvohoito kauneushoitolassa on ihana hemmotteluhetki, mutta sitä nyt ei ainakaan raaskisi viikottain ottaa, en edes kuukausittain 😉 Tietysti kasvohoidoksi ei vielä riitä pelkkä kuorinta, tarviihan iho ensin myös puhdistaa ja jälkeenpäin kosteuttaa ja usein kasvohoitoon kuuluu myös erilaiset naamiot, mutta nämä kaikki voi hoitaa joskus perusteellisesti kotonakin. Nyt kerron enemmänkin tästä Philosophyn kasvokuorinnasta.

dav

Kun ostin Sokokselta tämän kuorintasetin sain tuollaiset pienet testerit myös kasvoseerumista sekä kosteusvoiteesta ja laitoin ensimmäisen kuorinnan jälkeen näitä iholleni. Testerit riittää pariin-kolmeenkin kertaan, mutta ajattelin jos käyttäisin nämä testerit aina tuon kuorinnan yhteydessä. Hyvin toimiva tuotesarja yhteen ja nähtäväksi jää kallistunko jatkossa ainakin joskus Philosphyn muihinkin tuotteisiin, nyt näytti sokokselle tulevan joitain alennuksiakin. Tykkään vaihdella hieman tuotteita, kokeilla joskus jotain uuttakin, mutta kestosuosikkini on kyllä Lumene hyvän hinta-laatusuhteen ja suomalaisuuden ansiosta.

dav

”Uuden sukupolven kaksivaiheinen c-vitamiinikuorinta, joka uudistaa ja nuorentaa ihoa. Ihanteellinen auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja ikääntyvälle iholle. Tasoittaa ihoa, sen hienoja juonteita ja sävyä sekä kirkastaa ja pehmentää.”

Kuorintaan kuului kaksi vaihetta ja homma hoitui näppärästi ja nopeasti. Ensin levitettiin n. teelusikallisen verran rakeista kuorinta-ainetta (c/peptide resurfacing crystals) puhtaalle ja kuivalle iholle. Hierottiin ainetta n. 60 sekunnin ajan koko kasvoille hellävaraisesti välttäen silmänympärysihoa. Tämän jälkeen päälle levitettiin aplikaattori aine (lactic/salicylic acid activating gel). Itselle jätin aineen vaikuttamaan iholle ilman hieromista kolmiseksi minuutiksi, Rikulle uskalsin kokeilla myös kevyttä hieromista, jota ei herkälle iholle suositeltu. Kolmen minuutin kuluttua kasvojen pesu ja kosteutus. Aineet hieman vaahtoutuvat kasvoilla ja hieman kuumottavat/kihelmöivät alkaessaan vaikuttaa.

dav

Kasvot tulivat heti aivan eri tuntusikisi, siloisikisi ja pehmeiksi. Kuorinnan vaikutuksen tunsi. Rikulla vähän punoitti posket alkuun, mutta punoitus laski nopeaan. Ehkä olisi voinut Riksallekin jättää vain kuorinnan vaikuttamaan ilman hierontaa. Hyvin kuorinta toimi kuitenkin sekä kuivalle että vähän rasvaisemmalle ihollekin. Tykkäsin kyllä myös kasvoseerumista ja kosteusvoiteesta, mutta toistaiseksi ainakin muitakin kosteusvoiteita hetkeksi kotosalla riittää.

kasvokuorinta

Teettekö itse kasvokuorintoja / -hoitoja kotosalla?
Onko Philosophy tuttu merkki, onko tullut kokeiltua?
Tykkäisittekö kuulla muista kasvoille käyttämistäni tuotteista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *