Hae
Outi Karita

Nyt on vähän väsyttänyt….

Joskus elohiirikin tarvii lepoa!

dav

Täällä edelleen jyllää flunssa, ei enää niin pahana, mutta jyllää kuitenkin. Meinasin jos kiukustua ja hermostua, olis tää muutos projektikin ja kaikkea, haluan treenata, zumbata, mennä crossiin!!! Kuitenkin turha sitä on kiukutella, se ei auta tähän pöpöön, se tekee vain olon vieläkin kurjemmaksi. Kuitenkin oon paljon paremmassa kunnossa kuin viime viikolla alkuviikosta, jolloin ääni lähti totaalisesti ja olin saikulla kolme päivää… Nyt oon pystynyt töissä käymään, noh, toisen jumppaohjauksen jouduin jättää tältä viikolta väliin ja se on todella harmillista! Tykkään todella ohjata jumppaa ja on tosi kurja jättää ohjauksia väliin, tuntuu ettei se oo enää mun tunti kun sitä on vetämässä useamman kerran joku muu, höh…. Ei pitänyt lähteä siihen harmitteluun 😛 Kevät on kuitenkin vasta alkamassa, kyllä tästä tervehdytään ja ehditään sinne treenienkin pariin, nih! 🙂

Viikko alkoi hyvillä energioilla ja maanantaina starttasin pyöräilykaudenkin joka nyt toistaiseksi jäi tuohon maanantaihin. Viikonloppuna jo tuntui että aletaan olemaan pikkuhiljaa kunnossa, mutta takapakkia kuitenkin tuli… Tällä viikolla olen selvästi ollut väsyneempi kuin yleensä, lepoa tarvii ja paljon! Hyvä esimerkki mun väsymyksestä on tiistailta, jolloin nukuin yli kahden tunnin päikkärit, MINÄ! Mä en siis koskaan nuku päikkäreitä tai jos nukun niin kaikki ei ole ihan kunnossa ja nyt vieläpä noin pitkät! Mulla oli kyllä turhan lyhyet yöunet pitkän maanantain jälkeen takana. Mulla jää yleensä aina ennen aikaisia aamuvukeja unet turhan lyhyiksi, mutta yleensä se ei ole isommin tuntunut, kun muuten on saanut lepoa tarpeeksi. Tällä viikolla kuitenkin lepoa on tarvinnut selvästi muutoinkin enemmän. Tänäänkin itseasiassa torkuin tässä sohvalla kun katsottiin Riksan kanssa House of cards jaksoa ja ihan hyvät yöunet kuitenkin takana. Vaikuttaisi siltä että loppuun asti paranemisen tärkein rohto on nyt lepo ja sopivasti tähän saumaan onkin pääsiäsvapaat, joihin ei ole mitään suunnitelmia! Muutakuin se mämmi ja pasha 😛

Tällä kertaa tuli tällaista torstai-illan ajatuksenjuoksua…
Huomenna sitten luvassa jottain muuta 😉 Tänään on muuten kyllä tuntunut ihan kuin olis perjantai, onks ketään muu jo mennyt pääsiäisen takia päivistä sekaisin? 😀

PST.
A-lehtien portaaleissa on otettu käyttöön uusi ristiinlinkitys muiden A-lehtien blogiportaalien kanssa, joten nyt tuossa tekstin ja kommenttiboxin välissä on vähän eri tavalla ristiinlinkitettyjä blogeja kuin ennen, mitäs tykkäätte? Itse löysin heti uutta mielenkiintoista luettavaakin 🙂

0 kommenttia

  1. Jonna kirjoitti:

    Paranemisia kovasti ja oikein mukavaa pääsiäistä sinne teille kummallekin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *