Hae
Outi Karita

Anna valomerkki!

Earth Hour!
Ilmaston puolesta!

dav”Earth Hour on WWF:n järjestämä maailman suurin ilmastotapahtuma. Tapahtuman aikana näytetään valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot. Tämän symbolisen eleen avulla jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä päättäjille.”

Earth Hour on kuulunut meillä jo useammanvuoden perinteisiimme jos vain ollaan kotona oltu. Valot sammuvat meillä tunniksi. Sen lisäksi somea ei käytetä, puhelinta ei käytetä, telkkari on kiinni. Usein olemme pelanneet tämän ajan esim. lautapeliä kynttilänvalossa. Tänään tähän tuo hieman haastetta 5 henkinen perhe, joka tulee meille yhdeksi yöksi tänään. Täytyisköhän varuiksi katsoa pari taskulamppua jos isommat lapset ovat vaikka vielä hereillä niin voivat touhuta niillä, saisivat hauskan leikin peittojen ja taskulamppujen kanssa hetkiseksi. Lastentarhanopehan alkoi heti ideoimaan. Aiemmin ei ole tarvinnut tätä lapsiaspektia ottaa huomioon, mutta tässä tuli nyt hyvä vinkki lapsiperheillekin 😉

Suomessa teemana on maailman suurin kynttiläillallinen, mutta tähän en ole suuremmin menneinä vuosina panostanut. Olen pyrkinyt kuitenkin arjen valinnoissa myös ruuan suhteen ottamaan huomioon ilmaston. Vielä en tiedä itseasiassa mitä lautaselta tänään löytyy. Tuolta tapahtuman nettisivuilta kyllä katsasti tänään hieman reseptejä, aikas herkullisia ideoita siellä olisi!

Valomerkin ainakin annan, anna säkin!

Earth Hour
Tänään 19.3.2016
Kello 20.30-21.30
Lue lisää www.earthhour.fi

Onko muita, jotka aikovat viettää tänään Earth Hour tuntia?
Miten Earth Hour teillä näkyy?

dav

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.