Hae
Outi Karita

Kynsien kosmetiikkaa

Olen viime aikoina tehnyt hyvin vähän ja hyvin harvoin kosmetiikkapostauksia ja nyt yht´äkkiä päässä on usemapikin kosmetiikkapostaus jo suunnitteilla ja tästä se lähtee, kynsistä!

dav

Mullahan on kynsilakka-addiktio, oli jo nuorena. Sitten vuonna 2008 siirryin geelikynsiaddiktioon, joka vaihtui kynsilakka-addiktioksi taas vuonna 2014. Pysyttekö kärryillä? 😀 Yllä olevassa kuvassa näette mun kynsilakka-arsenaliinia ja kyllä melkeinpä joka kuukausi tulee joku kynsilakka ostettua. Multa löytyy myös erilaisia koristetarroja, joita myös käytän ahkerasti. Nytkin taas tullut  aivan ihania kevätsävyjä Lumenen Gel Effect lakkoihin, jotka muuten on hyviä! Lumenen lisäksi mulla on Lorealin lakkoja ja joitain satunnaisia muitakin purkkeja. Viimeisin ostos on Oriflamen kaksi ihanaa karkkisävyistä keväistä kynsilakkaa, joilla loihdein ihanat karkkikynnet itselleni! Nyt oon tykästynyt tyyliin, että nimettömät on erilaiset kuin muut kynnet.

Itsekin myin joskus Oriflamea ja silloin mulla olikin paljon kyseisen merkin lakkoja ym. tuotteita. En ole kuitenkaan vuosiin Oriflamea enää myynyt, mutta nyt yksi tuttavani myy ja olen häneltä välillä ostanut jotain. En muistanut enää oliko Oriflamen lakat millaisia ja päätin testata, oli niin houkuttelevia värejä ja tarjouskin niin hyvä 😀

dav

En voisi olla tyytyväisempi! Lakat levittäytyi hyvin ja tasaisesti ja ennenkaikkea lakkaus kesti kynsissä pitkään. Mulla oli tuolloin päälyslakka aivan loppunut ja ilman päälyslakkaakin pysyi montaa päivää lohkeilematta kun yleensä ilman päälyslakkaa alkaa aikalailla heti lohkeilemaan värit. Viikon annoin lakkauksien olla, vähän oli kynnen kärjet kyllä kärsineet muutamasta kynnestä, mutta ei pahasti. Yleensä kyllä fiksailen kynnet heti uuteen uskoon kun alkaa lakat lohkeilemaan, mutta nyt oli niin vähäistä ettei härinnyt / enkä jaksanut… 😛 Ihmettelen kyllä ettei enempää lohkeillut väri!

Mun kynnet on hyvin lohkeilevaa sorttia tai oikeastaan liuskottuvaa vielä enemmän. Inhottava vaiva kynsissä ja tekee kynsistä ruman näköiset. Lakallakaan ei aina kynsien ulkonäkö ole pelastetavissa jos on pahasti liuskottuneet ja päältä lähtee kerrosta… Ostin Oriflamelta myös Nail food kynsiöljyn, jota olen nyt pariin otteeseen laittanut. Tätä käyttäessä olenkin huomannut, että onpa mun kynnet tosiaan kuivat. Toivotaan, että öljystä jotain apua kynnet saavat 🙂

dav

Uusi päälyslakkakin on nyt ostettu ja kävi vähän vanhanaikaiset. Kun ostin uuden päälyslakan niin enkös löytänyt kotoa heti seuraavana päivänä päälyslakan, josta vasta vähän käytetty. No onpas nyt ainakin päälyslakkaa toviksi. Ostin vaihteluksi Lumenen päälyslakalle Essien päälyslakan. Tulee testattua samalla onko hinnalla väliä päälyslakan kohdalla 😉

dav

Kaupassa olisi ollut myös pohjustuslakkoja ja mietein onko niistä hyötyä kynsilakan pysyvyyden kannalta? Onko teillä kokemuksia?
Löytyykö muita kynsilakka-addiktoituneita? Mitkä on teidän suosikkimerkit?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.