Hae
Outi Karita

Blogin uudet kevättuulet

Bloginkin on aika uudistua näin kevään tullen!
Vai mitäs tykkäätte uudesta lookista?

dav

Ensimmäistä kertaa tein itse bannerin ja oon kyllä tyytyväinen vaikka ite sanonkin, hih 🙂 Sain naapurilta vinkin Canva nimisestä sivustosta, jossa bannerin teko onnistui jopa meikäläiseltäkin, joka on ollut näiden asioiden kanssa aivan peukalo keskellä kämmentä 😀

Jotkut huomasivatkin jo eilen muutoksen tuulet, kun blogin banneri ja sivubannerissa oleva kuva vaihtuivat. Olen tehnyt myös muita pieniä viilauksia blogin ulkonäköön sekä postauksiin. Ulkonäkö ei ole kuitenkaan blogissakaan se ykkösasia, vaan sisältö, eikö vain? Ulkonäkö on osa blogia, mutta haluan pitää kuitenkin blogin edelleen elämänmakuisena ja aitona. Blogin pitää olla mun näköinen! Tykkään valokuvauksesta, voi koska saisin hankittua kunnon kameran kännykän rinnalle…. Tykkään kuvata monenmoista näkemääni, kaikkea kaunista ja pysähdyttävää, mutta ei silti pelkästään tarkoin harkittuja kuvia ja hienoja asetelmia, täydellisiä ilmeitä ja asentoja, vaan myös ihan arjen räpsyjä ja niitä peiliselfieitä unohtamatta. Haluan postauksissa olevan enimmäkseen uusia kuvia ja kuvia joita en ole ennen käyttänyt, joten kamera räpsyy ahkeraan täällä 😀 Selfieiden blurrauksesta pysyn kaukana vaikka se rypyt siloittaisikin, en tykkää. Kännykässäni on nykyään niin tarkka kamera, että se kyllä näyttää kaikki rypyt, sen siitä saa kun haluaa parempaa ja parempaa kuvan laatua 😛

Tekstit on samaa vanhaa Outia, mutta koitan saada pitäydyttyä yhdessä aiheessa kerrallaan, tehdään sitten useampia postauksia vaikkapa 😀 Kauheasti on ideoita ja ajatuksia. En halua blogin olevan vain yhtä asiaa vaan ihan mitä vaan mieleen tulee. Tykkään kirjoittaa outfit postauksia, kosmeetiikkapostauksia, kotipostauksia. Tykkään jakaa ajatuksia ja mielipiteitä, kuulumisia. Tykkään kirjoittaa hyvinvoinnista, liikunnasta, treeneistä ja ruokajutuista. Kirjoittaa kaikesta maan ja taivaan väliltä 😀 Katsotaan jos vaikkapa videopostauksiakin tulisi useammin, niitä on tullut tehtyä aika harvoin, mutta tykkään niistä kyllä, tykkäätteks te? Viimeaikoina siellä kommenttikentänkin puolella on kivasti aktivoiduttu, se on tosi kiva, heittäkää vaan rohkeasti kommenttia ja teksteistä heränneitä ajatuksia ilmoille 🙂

Olisko teillä nyt toiveita blogin ja tekstien suhteen?

cropped-Outi-Karita-1.jpg

0 kommenttia

 1. Petra kirjoitti:

  Ihana banneri! <3 Sun näköinen! 😉

 2. flape kirjoitti:

  Kivalta näyttää uusi ilme! Ehkä vähän freshimpi niinku keväällä kaikki onkin 🙂 omista jutuista kannattaa tietty pitää kiinni mutta sillon tällön uudet jutut piristää! Tykkään!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos flape!
   Fressimpi ja raikkaammat värit näin keväällä tuntuu hyvältä 🙂
   Kiva että tykkäät! 🙂

 3. Jenni kirjoitti:

  Jatka samaan malliin 🙂 sun blogi on huippu ja uusi ulkonäkö mahtava 🙂 Hauskaa kevään jatkoa!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos Jenni, mahtista kuulla ja saada tällaista palaautetta 🙂
   Ihanaa ja keväistä viikonloppua sulle! <3

 4. Ripsu kirjoitti:

  Hieno uusi banneri, ja ihanan vaaleanpunainen 🙂
  Kaikki sinun postaukset kivoja enkä keksi mitään mitä muuta nykyisen lisäksi voisi blogissasi olla.
  Blogisi on mukavan erilainen ja erottuu edukseen kyllä sillä, että et koko ajan ole esittelemässä lähikuvissa peppuasi tai rintavarustustasi. Sellaisia kuvia täynnä oleviin blogeihin kyllästyn nopeasti.
  Joten huppukiva blogi tämä blogisi, kaikin puolin 🙂
  Iloista viikonloppua!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Vaaleanpunainen on hyvä, hih 🙂
   Ihanaa palautetta, kiitos! Tuli todella hyvä mieli <3
   Oikein mukavaa viikonloppua myös sulle!

 5. Anumaaria kirjoitti:

  Raikas uusi look! Ja jatka samalla, luonnollisella linjalla. Olet oma itsesi ja se on just parasta sun blogissa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.