Hae
Outi Karita

Oh no! Mut haastettiin….

Äh, eikä, mitä nyt?

dav

Rehellisesti ne oli ensimmäiset fiilikset kun luin Mariannan kommentin ”Mun blogissa olisi sulle haaste!”. Tavallaan mä tykkään haasteista, mutta sitten on nää blogihaasteet, joihin tuntuu epäkohteliaalta olla lähtemättä mukaan, kun näin henkilökohtaisesti haastetaan vaikka useimmiten ovatkin oikein kivoja. Edelleen rehellisesti puhuen pelkäsin myös tai oikeastaan päässäni kaavailin, että mulle on heitettynä joku kuukauden vegehaaste, sorry Marianna älä, ota tätä pahalla 😀 Tää olikun kuitenkin aika peruskyssärihaaste, jossa saatte taas vähän lisäinfoa meitistä. Tähän on kiva lähteä mukaan, mutta jätän haastamisen väliin. Jos joku haluaa, niin poimikaa samaiset kysymykset omaan blogiinne ja vinkatkaa kommenttiboxiin niin tulen mielellään lukemaan. Faktoja on aina kiva lukea bloggaajista 😉

hdr

Jokin aika sitten mulle sai esittää kysymyksiä blogissa, niitä kysymyksiä ei juurikaan tullut, mutta sen verran kuitenkin, että sain vastauksista koottua yhden postauksen nimeltään Kerronko itsestäni liikaa ja mitä mieltä olen tarkoituksenmukaisesta lapsettomuudesta. Mutta nyt näihin Mariannan heittämiin kysymyksiin 🙂

hdr
1. Mitä artistia/bändiä fanitit muksuna ylitse muiden
Heh, mähän kirjoitin juuri tästäkin aiheesta postauksen, Fanijuttuja ja hurahdus. En muista fanittaneeni mitään yhtä yli muiden. On ollut aika kun on kuunneltu paljon Spaissareita ja Bäkkäreitä, on kuunneltu Nirvanaa ja Apulantaa, Oasista ja Suedea. No okei, Oasikseen ja brittipoppiin hurahdin ihan täysillä ala-asteella.

2. Haaveammattisi?
Niinku tän hetkinen haaveammattini vai? Se on mun tän hetkinen ammattini! Mä todella tykkään Lastentarhanopettajan töistä! Jumppamaikkailu on myös todella kivaa ja lisäksi haluaisin tehdä enemmän töitä myös hyvinvoinnin parissa… Party Lite konsultin hommiin oon ihan hurahtanut…
Lapsena haaveilin mm. leipurin, siivoojan, asianajajan ja sihteerin töistä 😀
3. Jos saisit miljoona euroa lahjoitettavaksi johonkin kohteeseen, minne sen antaisit?
Mä en voi yksinkertaisesti vastata tähän tältä istumalta. Jos saisin tuollaisen rahan lahjoitettavaksi, niin kohdetta ei voisi päättää tuosta vaan. Käyttäisin ensin aikaani perehtyäkseni eri mahdollisuuksiin ja siihen mitä lahjoitus antaisi konkreettisesti kohteelle. Kyseessä olisi mahdollisesti köyhempien ja huono-osaisempien auttaminen, sairaiden auttaminen, lasten/nuorten auttaminen tms.
4. Onko lasisi puoliksi tyhjä vai puoliksi täynnä?
Kun musta kumpikaan vaihtoehto ei ole ikinä kuulostanut hyvältä. Mun kokistölkki on just nyt puolillaan 😀
Jos tässä ajatellaan ajattelumallia, niin ajattelen sen tölkin olevan vielä puoliksi täynnä enkä jo puoliksi tyhjä…. eli olen optimisti 😉 mutta hetken päästä se on jo alle puolillaan ja pian loppu….
Jos tämän pitäisi kuvastaa jotenkin elämää, niin lasi on joskus ääriään myöden täynnä ja vielä niin kuplivaakin että ihan yli menee, joskus se on taas imetty huolellisesti kuiviin, mutta aina sen voi täyttää uudelleen… 🙂
Filosofoidaan nyt siis kunnolla 😀
5. Mitä yleensä ajattelet ensimmäiseksi, kun heräät aamulla?
Mitäköhän kello on ja kauhee vessahätä 😛
6. Mikä väri kuvaa sinua parhaiten? Miksi?
Oranssi. Se on mun lempiväri! Siinä on myös paljon sävyjä, on hempeämpää, räiskyvämpää ja tummempaa…
7. Mitkä piirteet/ominaisuudet muissa ihmisissä tekee sinuun vaikutuksen?
Se, että on oma itsensä, ei esitä mitään, ei nosta itseään jalustalle, arvostaa muita ihmisiä, ei katso titteleitä muissa vaan näkee ihmisen ihmisenä. Arvostan periksiantamattomuutta, sitä että antaa unelmilleen siivet, kohtaa elämän, elää tässä ja nyt. Arvostan kunnianhimoa, silloin kun se ei mene toisten kustannuksella. Arvostan sitä, että osataan katsoa laatikon ulkopuolellekin eikä pidetä asioita musta-valkoisina, vaan nähdään ja ennenkaikkea katsotaan asioita laajasti.
8. Ruoka millä mieluiten parantelet darraa?
Darraa nyt kauhean harvoin on… Viime vuoden puolella kun olin ollut pikkujouluissa niin Riku teki aamusti mulle Fried pizzaa, se oli tosi hyvää vaikkei mitään isoa darraa ollutkaan…
9. Minkä harrastuksen toivoisit aloittaneesi jo lapsena?
Hmmm… Onks tämmösiä vähän turha miettiä, varsinkin kun mä harrastin lapsena just niitä harrastuksia mitä silloin halusin harrastaa. Eri asia jos olis halunnut silloin lapsena harrastaa jotain mitä ei sit kuitenkaan harrastanut, mutta mulle ei tuu mieleen mitään sellaista mitä olisin halunnut lapsena harrastaa, mutta en harrastanut… Mulla oli just sopivasti harrastuksia, olis mennyt liialliseksi jos sinne nyt jotain viel lisäis 😀

10. Kissa vai koira?
Kissa, mut oon allerginen…

Heräsikö ajatuksia?
Tuliko mieleen jatkokysymyksiä?

Niin, pakko muuten palata siihen päässäni kaavailemaani kuukauden vegehaasteeseen, niin ei sekään nyt paha haaste olisi, mutta ei ehkä kuitenkaan mun juttu just nyt. Musta vegeys on hieno juttu ja hatunnosto teille jotka elätte eettisistä syistä ns. vege-elämää! Lisäks tuollainen haaste vois viedä montaa vähän pois sieltä mukavauusalueelta ja autaa löytämään uusia makuja ja juttuja, vaikkei sitten täysvegeks ryhtyisikään. Itekin oon tietyistä eettisistä syistä halunnut vähentää varsinkin punaisen lihan syöntiä ja toisaalta lisätä kasvisruokien määrää. Haastoinpa itseni kerran myös viikottaisiin kasviruokapäiviin juuri siksi, että löytäisin niitä uusia maukkaita kasviruokia 🙂

hdr

0 kommenttia

 1. Jaanaba / liikuntapaivakirja.com kirjoitti:

  Oi piristäviä noi kukkaset. Keväällä jotenkin herään aina kukkien olemassaoloon ja ostelen kotiinkin niitä silloin tällöin kun muuten ostelen todella harvakseltaan.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Keväisin tulee enemmän kyllä kukkafiiliksiä ja tää on jo ties kuinkamones tulppaanikimppu tänä vuonna, no ehkä kolmas 😀

 2. Marianna kirjoitti:

  Kiva kun lähdit haasteeseen mukaan, vaikka vähän ahistiki! =D
  Ja mitä tohon vegehaasteeseen tulee, niin en mä oo ketään yksittäisesti siihen haastellut. Maininnut olen kyllä blogissa, jotta ne joita se kiinnostaa uskaltaisi hommaan lähteä, kun tietää et tieto ja tuki on helposti saatavilla 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Puolitosissaan ehkä tuo vegehaaste kävi ajatuksissani ja voisihan se olla joku liikkeellä oleva haaste, tuollaisia varmastikin on kyllä 🙂 Ja kuten lopussa kirjoitinkin, niin eihän se huono haaste olisi lainkaan 😉
   Tähän oli kiva lähteä mukaan, välillä tulee faktapostauksia tehtyä muutenkin, nyt oli aiheet valmiina 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *