Hae
Outi Karita

Mitäs sun päivääs kuuluu?

Tänne ei niin kovin hyvää…

hdr
 

Kello soitti puoli kuusi ja tönein jo Rikua hereille sammuttamaan kellonsa ennenkuin tajusin sen olevan mun herätyskello 😛 Olin nukkunut tosi sikeästi tuplatyynyllä, jotta ei yskittäis niin paljoa. Tietteks sen kun on just nukahtamassa ja sit alkaakin yskittää kun on kurkku niin kuiva…? Mulla on ollut nyt muutamana iltana tätä vaivaa ja sit otin tän päikyssäkin lapsille käytetyn keinon testiin, pää korkemmalle ja auttoi! No tajuttuani että mun kello se soi, pyytelin kovasti anteeksi ja nousin vähin äänin 😛

Vähin äänin tosiaan, olo oli yön aika huonontunut, flunssa pahentunut. Niin siinä kävi, että vaikka kuinka ajattelin olevani ns. hyvä työntekijä ja sairastavani viikonloppuna niin toisin kävi. Laitoin päikyn johtajalle heti kuuden aikaan viestiä, että menen kyllä seiskaan töihin, mutta suuntaan 9.30 lääkäriin ja jään luultavasti saikulle. Lääkäriajan sai kätsysti varattua työpaikan viereiseltä Lääkäritalolta netin kautta. Töissä tuli tehtyä siis vain parin tunnin visiitti, mutta se riitti tekemään kurkkua kipeämmäksi. Puhumista pitäis varmasti välttää, mutta hei, vältäppä sitä nyt 4-6-vuotiaiden lasten ryhmässä, voin sanoa että vähän vaikeaa on. No mut hei, pian en enää pysty yksinkertaisesti puhumaan, ääntä kun ei tahdo enää olla laisinkaan, mä voin sit tääl kotona WhatsAppailla ton Rikun kanssa 😀

Ajattelin jo mulla olevan korvatulehduksen kun korvatkin oli niin kipeät, mutta ei sentään. Korvat oli kunnossa, keuhkoäänet normaalit, kurkku ärtynyt…. Joku virustauti, mitä epäilinkin ja saikkua 3 päivää, lääkkeeksi yskänlääketabletteja, duactia ja buranaa, näillä ja huililla mennään. Tietty ekstravitskut ym. käytössä ja paljon juotavaa….

Kotona ollaan aamupäivä torkuttu, katsottu Netflixiä ja välillä syötykin! Onneksi on Netflix! Onneks tein eilen lounaan valmiiksi ja onneks Riku tekee nyt just päivällistä! Mihinkään kirjaan en ole jaksanut tänään tarttua, olo on niin tukossa ettei oikein jaksa lukeakaan mitään romaania tai selfhelp kirjaa, vaikka kiinnostava kirjat kummaltakin saralta onkin luvun alla… Aloin katsomaan Marvellin Jessica Jones sarjaa ja sei vei heti mukanaan, neljä jaksoa jo katsottu, Kaippa tässä saikulla tulee katsottua tuo eka tuotantokausi läpi, mikä Netflixistä löytyy 😀

dav

Täytyy sanoa, että sairastaminen on kyllä ihan peestä! Olisin kovin paljon mielummin töissä terveenä kuin kotona sairaana, ikävä jättää kaikki työjututkin. Tänään mun piti mennä kuunteleen vielä iltapäivästä ihan omalla ajalla yhtä varhaiskasvatuskeskustelua… Jumppaohjaukset jää tältä viikolta väliin, kuten myös Muutos100 projektin treenit, BLAAH!!! Saanko vähän rypeä säälissä, saanhan…? Tiedän ettei tämä maailmanloppu ole, on sitä paljon pahempaakin koettu, mutta jokainen varmana tietää tämänkin ”blaah” fiiliksen 😛 Nyt ei silti auta kuin huilailla kiltisti ja yrittää nauttia siitä ajasta jonka saa käyttää vain olemiseen, telkun katsomiseen, kirjan ja blogien lukemiseen, kirjoittamiseen yms.

Miten sun viikkosi starttasi?

dav

0 kommenttia

 1. Milla kirjoitti:

  Sarastelu on kyllä niin plaah….. Muistaa taas arvostaa työ- ja treeniarkea terveenä ku välillä käy sohvan pohjalla 😀 Mä olin ennen koko ajan kipeenä mut sen jälkee ku todettiin vajaatoiminta ja sain tyroksiinin pelaa nii en oo ollu kertaakaan! Tarvii vissiin koputtaa puuta 😀 paranemista sinne 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Noniin on!
   Muistankin, että sairastelit paljon. Mäkin oon parina viime vuonnasairastellut paljon, tänä talvena oon päässytkin paljon vähemmillä sairasteluilla, ehkä osittain kiitos gluteenin ja maidon vähentämisen. Toisaalta oon saanut pikkuhiljaa rakennettua takas vastustuskykyäni, joka mureni aika pieniin 2010-2011 kun sairastin mykoplasman enkä saanut siihen hoitoa vaan sairastelukierre kesti useamman kuukauden monin eri antibiootein… Nyt otan antibioottikuurin vain pakon edessä ja siten että on varmaa, että kyseessä on bakteeripöpö…

 2. Marissa kirjoitti:

  Pikaista paranemista <3 tiedän miten inhottavaa se on, tahtois jo päästä vauhtiin ja olo vaan pahenee. Sun ammatti on siitä ikävä, että sieltä nappaa ekstra paljon pöpöjä. Koitas jaksaa. <3 lämpimät halit budapestista 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos <3
   Meillä onkin ollut nyt töissä taas liikkeellä just tämäntyyppistä flunssaa kun mulla nyt päällänsä, eipä nuo pienet oikein vielä osaa sitä päätään kääntää ja pyyhkiä nenäänsä ainoastaan paperiin 😛 Sitä altistuu tällaisessa työssä tosiaan vielä enemmän näille pöpöille ja lasten pöpöt tuntuu olevan aika vahvoja sitten kun pääsevät aikuiseen iskemään…
   Eikös siellä muuten olla jo Istanbulissa? Teidän vauhdissa ei kyllä tahdo pysyä mukana, mutta jotain herkullisia aamiaiskuvia muistaisin jo nähneeni 😀

 3. -H- kirjoitti:

  Saa rypeä. Sitä oon tehnyt itsekin kun tänään lähtee 7. saikkupäivä liikenteeseen. 🙁 Suosittelen myös nenäkannua. Oma olo parani huikeasti kun sitä eilen käytin. Mulla on kans Muutos100 alkanu tammikuussa ja nyt menossa kolmas viikko liikkumatta. Ahdistaa ihan hulluna. Mutta jospa tämä tästä. Tsemppiä sinne!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos -H-! 🙂
   Hyvä kun muistutit mua tosta nenäkannusta, vessan hyllyltä se kun löytyy. Helpottaa kyllä tukkoisuuteen ja estää varmasti noita lisätulehduksiakin poskioneteloissa…
   Toivottavasti sun olo helppaa ja pääset liikkeelle pian! Sulla taitaa sitten Muutos olla jo loppusuoralla? Mitäs oot tykännyt?
   Tsemppiä sullekin!

   • -H- kirjoitti:

    Oon kyllä tykännyt tosta Muutos-valmennuksesta. Tuntuu sellaiselta jota pystyy noudattamaan pidempäänkin eikä vain 3 kk. Nyt vielä kun paranee niin voi innolla jatkaa viimeisen kuukauden täydellä teholla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *