Hae
Outi Karita

Lähtöfiilikset 100 päivän muutokseen

Huomenna se starttaa, muutos!

dav

Viime viikonloppuna jo kirjoittelin teille Muutos100 valmennuksesta ja nyt se tosiaan starttaa, MT Personal Trainingin Muutos100! Tänään olen saanut omat ravinto- ja treeniohjelmani. Täytyy heti sanoa, että kyllä tekee Monna ja Tuukka ison työn kun jokaiselle muutoslaiselle tekee henkilökohtaiset ohjelmat! Sivustolle oli myös ilmaantunut heti aamulla treenivideoita mm. kotitreeneihin ja olisin varmasti heti tempaissut yhden treenin jos en olisi flunssassa. Ruokasydeemit saa huomenna fressin startin ja toivottavasti tuo treeniohjelmakin päästään pian korkkaamaan!

Nyt alkuun keskitynkin sitten kirjallisiin tehtäviin enemmän kunnes pääsen ne treenitkin polkaisemaan käyntiin ja alankin heti tänään rustailemaan tarkemmin tavoitteitani ja pohtimaan niihin liittyviä valmennuksessa heitettyjä kysymyksiä. Myös herkuttomuushaaste on heitetty ja koppi otettu, mutta tähänkin liittyen aion keskittyä asiaan myös paperilla! Ei tämä ole mikään läpihuutojuttu, että noudata tätä ohjetta ja tätä ohjetta niin hyvä tulee. Täytyy oikeasti itsekin tehdä ajatustyötä, ajatustyötä joka vie eteenpäin omien tavoitteiden ja sudenkuoppien suhteen 🙂

dav

Tavoitteisiin voin palata täällä blogin puolella myöhemmin, kunhan saan ne kunnolla selkiytettyä itsellenikin. Yksi tavoitteeni on ainakin painoon ja timmiyteen liittyvä tavoite 😉

Tsekkaa myös aiemmat postaukseni aiheesta
Vaakaan katsomisen paikka ja muutos edessä
Miksi Muutos100 ja 100 kyykkyä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.