Hae
Outi Karita

Smoothiella flunssaa vastaan

Nyt on taisto menossa! Taisto viheliäistä flunssaa vastaan!

dav

Vähällä oli jo eilen etten jäänyt saikkupäivälle, mutta taistelin vielä eilisen läpi ja tänään kotoillaan ja huilaillaan! Muutenkin oli suunnitelmissa taas viettää täysi kotipäivä, kuten viime viikonloppunakin, nyt ehkä vähemmän puuhaillen tosin mitä oli aikeet. Tosin tänään taitaa olla pakko käydä lähikaupassa ja postissa…. Joku flunssavirus saatu, pieni oma epäilys Adenoviruksesta ja mistäkö tällaisen lasten pöpön olisin saanut, no töistä tietty, sitä tuo päiväkotimaailma teettää välillä… 😛

EDIT. hih, Riku lupautui hoitamaan oikeen isot kauppaostokset tänään, mulle ei siis jäänyt kuin postissa piipahtaminen, ihana mies! 🙂

Täällä on tropattu itseä ihan perinteisesti finrexinillä, buranalla, Otrivinilla ja extravistkuilla, deetä ja sinkkiä vedetty purkista. Sitten täällä on lähdetty taistoon flunssaa vastaan myös smoothieilla, nyt on tehty oikein superhypersmoothieaseita 😀 Nyt luvassa yksi maukas resepti!

dav

Onko muita flunssatoipilaita siellä ruudun äärellä?
Mitkä on sun keinot flunssaa vastaan?

0 kommenttia

 1. Jaanaba / liikuntapaivakirja.com kirjoitti:

  Voi ei, toivottavasti et tuu enempää kipeäksi vaan paranet normaalikuntoon pikavauhtia. Ikävä on sairastaa. Smoothiesi kuulostaa hyvältä vaikka ei ehkä näytä ton värinsä puolesta. =D

  • Outi Karita kirjoitti:

   Sitä toivoen ja hyvänä työntekijänä huilailen nyt viikonlopun 😀
   Tosi kenkkuahan tää on, mutta toivotaan että menis nyt nopsaan huililla ohi!
   Väri on aina vähän hämäävä kun laittaa vihreää joukkoon vaikka ei se vihreä väri tarkoita huonoa, vihreehän on ihan kiva väri 😉 Ilman vihreää smoothie olis jäänyt houkuttelevan kelta-oranssiksi.. Ja nyt mä aloin miettimään värien vaikutusta ja mielleyhtymiä ruuassa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.