Hae
Outi Karita

Sunnuntai on riisipuuropäivä

Eilen oli täysi kotoilupäivä. Viikon ainoa päivä, jona ei ollut mitään ohjelmaa. IHANAA! Tänään onkin taas jo eri meininki ja elohiiri on jälleen vauhdissa! Hyvä tankkaus aamulla takaa hyvät energiat päivään, ei saa tankata kuitenkaan liikaa vaan just sopivasti on hyvä.

hdr

Meillä on sunnuntai muodostunut viimeaikoina riisipuuropäiväksi. Sunnuntaisin keittelen aamupalaksi riisipuuron riisijuomaan tehtynä, pienellä voinokareella maustettuna ja herkun kruunaa vielä pieni hillosilmä. Tästä saa hyvät ja maukkaat energiat päivään, mutta ei tämä yksistään riitä. Aamudrinksu kuuluu joka aamuun sekä teekupponen, viikonloppuisin tuo kupponen on iso jättimuki. Aamupalaan kuuluu myös aika, sitä pitää olla just niin paljon kun tuntuu hyvältä rentoilla, joskus teemukini kanssa siirryn syömisen jälkeen sohvalle, joskus jatkan pöydän äärellä oloa….

dav

dav

Eilen en lähtenyt mihinkään kotoa, en mihinkään! Rikukin hoiti lauantain kauppakäynnit ja mä sain touhottaa tuonkin ajan kotona. Bloggailin ja tein kotihommia ihan omaan tahtiini ja mikä hyvältä tuntui. Kodin suursiivous ja inventaario on lähtenyt kunnolla käyntiin ja pian on kevätkeittiö valmis, sen jälkeen alkaakin touhottaminen tuon mun kuntoilu-/työhuoneen suhteen, maltan tuskin odottaa, hih! Illalla katseltiin pari jaksoa yhdessä Suitsia ja syötiin tortilloja. Voin sanoa että kyllä teki eilinen kotoilu hyvää!!!

Kandee muuten lukaista eilinen postaus ”Vaakaan katsomisen paikka ja muutos edessä” 😉

dav

Tänään sitten on aamupalan jälkeen touhutettu ja sykitty. Olin lupautunut tuuraamaan yhden jumppatunnin ohjauksen ja vedin oikein kunnon hien pintaan itsellenikin ohjatessa, energiat ja flow oli niin kohdillaan. Mulla on omilla tunneilla ne omat vakkarikävijät, jotka selvästi tykkää mun tunneista, kun tulevat kerta toisensa jälkeen uudelleen ja uudelleen, lukkarin vaihtuessa kyselevät mitä tunteja mä ohjaan ja kiittelevät tunnin jälkeen sekä antavat kehuja aina ohjelman vaihtuessa 🙂 Tuuraustunneilla onkin sitten enemmän sellaisia, jotka ei käy säännöllisesti mun tunneilla ja tällöin saakin enemmän palautetta. Kyllä oli taas niin hyvät fiilikset kun tultiin kehaisemaan, että oli kivaa vaihtelua ja harmiteltiin kun mun vakkaritunnit on arki-iltojen vikoja tunteja, sorry, mun päivätyö määrittää tän…. Kun itse poistuin salista kuulin vielä, ”Outin tunnit on kyllä hyviä”, voi että kun tulee hyvä fiilis!!! KIITOS! Niin ja muuten, kun ihmiset lähtevät saliltamme ja kiittelevät niin kuuluisko sanoa ”kiitos, kiitos” vai ”ole hyvä”, välillä sanon ”ole hyvä” ja hymy on taattu 😀

hdr

Hei, mulle sai jättää kysymyksiä tähän postaukseen, jossa kerronkin muutaman faktan jo itsestäni. Myös voi jättää tämänkin postauksen kommenttikenttään kysymyksiä. Piti vastailla tänään, muta attelin jos vielä pari kyssäriä saisin, niin vastailen sitten ens viikolla, sovitaan vaikka keskiviikkona 🙂

Nyt onkin sitten aika suunnata pitämään Ruosniemen kukkakauppiaalle Party Lite kustuja 😉

Millainen viikonloppu sulla on ollut?
Kerro ja kysy samalla jotain 🙂

0 kommenttia

  1. Jaanaba / liikuntapaivakirja.com kirjoitti:

    Haha mekin syötiin eilen tortilloja ja vielä tänäänkin eilistä jäämistöä. =D

    • Outi Karita kirjoitti:

      Juu, mä huomasinkin instasta ja hei, jämät meilläkin tänään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.