Hae
Outi Karita

Fanijuttuja ja hurahdus

Oottekos fanittaneet mitään/ketään koskaan ihan tosi paljon?
Mä en oo tainnut sillee tosi paljoa…

julkkikset

On mulla aina ollut suosikkilaulajia, bändejä, näyttelijöitä… Mutta en ole ikinä fanittanut ketään/mitään silleen ihan tosi paljon. En sillä tavalla, että jonottaisin yötä myöden lippuja tai eturivipaikkaa keikalle tms. Teininähän oli aina huone vuorattu julisteilla, löytyi Spice Girlsiä, Backstreet Boysia, Kurt Cobainia, Oasista, Leonardo DiCapriota, Jared Letoa ym. Ja silloin ostettiin levyjäkin ja nauhotettiin radiosta kasetille biisejä, joita sitten korvalappustrereoilla kuunneltiin 😀 Nykyään joitakin julkkiksia tulee seurattua somessa ja musiikki kuunneltua Spotifystä, musavideot haetaan YouTubesta eikä odoteta enää jos sattuisi tulemaan MTV:ltä (musiikki tv:ltä) tai Jyrki ohejelmasta 😀 Loppujen lopuksi mä seuraan aika harvaa julkkista somessa, mutta joitakin sellaisia joilla on mielenkiintoisia päivityksiä. Saatan alkaa seuraamaan jotakuta muusikkoa, näyttelijää tms., mutta jos päivitykset eivät olekaan kiinnostavia niin seuraaminenkin saattaa jäädä eli jos siellä on vain jotain levykansikuvia esimerkiksi niin eipä siinä seurattavaa ole…

ginger

Tsekkasin ketä muusikoita/bändejä mä seurailen esim. IG:ssä tällä hetkellä, niin @palefaceofficial, @vikidivillegalle, @anssikela, @toniwirtanen, @jennivartiainenofficial, @sannivirallinen @vesalaofficial, @michaelmonroeofficial, @robinpackalen, @elastinen, @cheekofficial, @iihamaki, @daniuniikki ja @antti_tuisku ovat ainakin seurannan alla.

peto

Tartunkin tällä kertaa tuohon Antti Tuiskuun, jota olen alkanut fanittaa! En nyt edelleenkään niin, että jonottaisin yötämyöden niitä lippuja tai eturivipaikkaa, se ei vaan oo mun juttu, mutta muutoin. Mä olen aina tykännyt kyllä Antti Tuiskusta, mutta isommin en ole sitä kuunnellut. Viime vuonna kuitenkin osu ja uppos kun tuli ”Peto on irti” biisi ja siitä se sitten lähti. Koko En kommentoi -albumi on todella hyvää matskua, uppoo muhun ja tänään viimeksi kuuntelin albumin alusta loppuun ja ne pari uuttakin sinkkua. Nyt odottaen että tulee pävitetty albumi, jossa nuo uutukaisetkin on! Musavideot on myös pakko tsekata, Tuiskuhan on todella taitava tanssija ja musavideot on vimpan päälle biisiin tehtyjä, kuten se Peto on irti 😛 Uusin musavideo Pyydä multa anteeks kunnolla -biisistä olikin sitten aika hottia kamaa 😉 Mun biisisuosikkeja En kommentoi albumilta edellä jo mainittujen biisien lisäksi on albumin nimikkobiisi, välillä on juuri sellainen olo, että vois olla vaan ”En kommentoi”. Siiten biisit Blaa Blaa (en kuule sanaakaan) ja Hei hoi paita pois on ihan mun suosikkeja janiissä on hyvää sanomaakin!

Lopuksi sitä hottia kamaa ja vähän fsog vibojakin 😉

Muita Tuisku faneja?

Olis siistii päästä Antin keikalle ja pääsenhän mä ens kesänä Porisperen perhepäivässä, mutta mä oikeesti haluisin ehkä jonnekin klubi tai areenakeikalle oikeen 😉 Harmitti vähän kun Antti esiintyi täällä Porissa Bar Kinossa ja siinä vaiheessa kun mä kuulin keikasta niin liput oli loppuunmyytynä, ylläri…. 😛 Sitten kun taas kuulin, että Antti Tuisku esiintyy Porisperen perhepäivässä niin oli selkeää, että sinne liput aioin hankkia ja nyt onkin liput Porispereen koko kolmeksi päiväksi, mutta se on sitten elokuussa vasta 😀

BTW!
Kuvissa muun ja Riksan outfitit on viime syksyltä ystävän julkkis kolmekymppisiltä 😀
Rikun paidan teksti oli omistettu synttärisankarille ja En kommentoi ristikko tuunattu häneen sopivaksi 😉

0 kommenttia

 1. Pikkupeto kirjoitti:

  Antti on kyllä huippu! Mielestäni aina ollut ihan ok, mutta kun kesällä näin livenä niin johan oli menoa! Aivan loistava esiintyjä ja osaa ottaa yleisönsä. Tänään odotettu keikka kesän jälkeen ja huhtikuussa Hartwallille. Antti on kyllä suosionsa ansainnut kaikkien vuosien ja kovan duunin jälkeen – ja jalat maassa edelleen! ?

  • Outi Karita kirjoitti:

   Antti on kyllä ihailta energiapakkaus ja lahjakas, sen tekemisestä välittyy kyllä positiiviset fiilikset 🙂
   Tuo Hartwallin keikka on kyllä varmasti magee, tykkäisin varmasti… Noh, kesällä sitten festarilavalla näen ainakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.