Hae
Outi Karita

Faktatietoa ja tarinoita tosielämästä, kysy lisää niin vastaan!

Heips! Mulla on tänään vain lyhyt aika tässä koneella.

Olin jo valmistellut tätä postausta viikonloppuna aikani kuluksi, kirjoittanut yksittäisiä sanoja, jotain faktajuttua musta, mun elämästä ja arjesta. Nyt nuo sanat saavat toimia otsakkeina.

dav

Torkutan

Mä ihan suunnitelmallisesti ja systemaattisesti torkutan 😀 En voisi kuvitellakaan, että nousisin heti kun herätyskello soi, vaan mun täytyy sen jälkeen saada heräillä sängyssä. Siinä piilee se vaara, että nukahdan ja kun torkku soi, niin silloin viimeistään on herättävä niinkuin oikeesti. Torkun jälkeenkin saatan jäädä sänkyyn selaamaan somea. Ihme tapa heti aamusta selata silmät ristissä facea ja instaa, mutta siinä sinisessä valossa silmät heräävät. Rikukin viime viikolla yhtenä aamuna totesi, että selaan kännykkää silmät kiinni 😛

Siivousasia

Mä tykkäisin, että kotona olis kaikki kokoajan tiptop ja kyllähän meillä puhdasta on, mutta tavaroilla ym. ei vain tunnu tässä taloudessa olevan taitoa mennä itsestään paikoilleen ja emäntä sekä isäntä taitavat olla vähän laiskoja järjestyksen ylläpidossa. Viikonloppuisin aina siivoillaan isommin kun on enemmän aikaa ja arkena taas paikat sekastuvat. Huono kierre, sillä viikonloppuisin kun olisi aikaa niille muillekin kodin hommille, mitä vieläkin tässä uudessa kodissa on tekemättä, mutta aika menee siivoiluun 😛 Huono homma tää on siitäkin, että epäjärjestys saa mut ajoittan ärsyyntymään ja stressaamaan, en tykkää yhtään, haluan siistin ympäristön ja naputan Rikulle ja mielessäni itselleni vielä enemmän….

Pusujuttuja

Meistä kumpikaan ei lähde kotoa mihinkään niin että toisen jäädessä kotiin lähdettäisiin ilman pusujen vaihtoa. Aina pussataan! Myös os eri aikaan mennään nukkumaan tai herätään niin pussataan kun mennään sänkyyn tai noustaan vaikka se toinen nukkuisikin jo. Välillä tulee Riksaakin pussattua selkäänkun se on selkäpäin kääntyneenä untenmailla 😀

Tiskaus vs. Imurointi

Mä inhoan käsintiskausta ja meillä onkin sellainen sisustustaulu, jossa lukee ”I like kisses, i like hugs, but what i love is help with dishes.” 😀 Me myös joskus mun kaverin kanssa tehtiin diili, kun kummatkin asuttiin yksinämme omissa kodeissamme, mä kävin Marissan luona imuroimassa ja Marissa kävi mun luona tiskaamassa 😀 Imurointi ja lattioiden luuttaus on enemmän mun mieleen ja niin Rikunkin vissiin, kun yhteen aikaan se aina aloitti siivoamisen siitä, että se haki imurin esiin ja sitten mä jouduin sanomaan, että mitäs jos nyt ensin siivottais (järjesteltäisi) ensin 😀

Kun päättä jotain..

Mä oon sellainen, että kun päätän jotain niin siitä ei pakitetta. Ajattelen usein liikaa asioita. On hyvä miettiä tietysti asiat tarkkaan, mutta välillä mietin liikaakin asioita ja toisia ihmisiä kun kyse on minusta ja omista haluistani. Arkailen helposti liikaa ja mietin, pelkäänkin mitä toiset ajattelevat tai sanovat, mutta olen tehnyt tämän suhteen paljon töitä itseni kanssa. Mä saatan joskus pitkäänkin miettiä ja käännellä ja väännellä asioita mielessäni, mutta kun päätös syntyy niin se on siinä sitten. Viime viikolla mä päätin tehdä arkipäiväpostauksen 3 arkipäivästä, huh, mikä työ, mutta kun päätetty oli… En kyllä uudestaan tee, ainakaan heti 😛 Tässä alkuvuodesta sain päätettyä, että nyt tuota mun selän aurinkotautointia muokataan ja kun suunnitelmia oli tehty, niin marssein Timin luo ja eikös sillä ole sitten puolen vuoden jono, tää on hyvin vaikeaa meikäläiselle ja kuulemma useimmille vaakanaisille. Asioiden olis tapahduttava heti kun päätös saadaan vihdoin tehtyä 😀 Nyt on mielessäni sisustanut ton meen kämpän yhden huoneen ja sitä tarvis päästä toteuttamaan ja kyllä tän kevään aikana olisi vakaa aikomus! Huoneesta tulee kuntoiluhuoneen lisäksi mun Party Lite ”toimistoni” sekä mun ”työhuone”, maltan tuskin odottaa, niin kivat suunnitelmat mulla on! Niin muuten, entäs tapetti? Tuli nyt just mieleen, se huone tarvii kyllä yhdelle seinälle ehkäpä jonkun kivan tapetin tai sitten tehostevärin…. 😉

Nyt hei, onko mielessä jotain mitä haluaisit multa kysyä?
Tai haluuks kysyä jotain Rikulta, vaistaiskohan se?

Pistäppä kysyen niin vastauksia olisi sunnuntaina luvassa! Eli kysymykset viim. lauantai iltana kommenttiboxiin 🙂

dav

0 kommenttia

  1. Mari kirjoitti:

    Mitä mieltä olet tarkoituksenmukaisesta lapsettomuudesta? Haaveiletko lapsista itse? Miksi/miksi et?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.