Hae
Outi Karita

Maaliskuu ja kevättä rinnassa

Ah, tuo ihana valoilmiö, aurinko!

hdr

Usein sanon olevani kesäihminen ja taidan eniten kesäihminen ollakin, mikäli vuodenaikojen mukaan ruvetaan jaottelemaan. Ennen kaikkea olen  kuitenkin aurinkoihminen! Auringonsäteet tuovat niin ihanasti energiaa, lämpöä ja valoa, että voisin ihastella aurinkoisia ilmoja vaikka kuinka. Aurinko houkuttelee mut ulos, aurinko houkuttelee mut liikkeelle, aurinko houkuttelee mut siivoamaan, aurinko houkuttelee mut sisustamaan… Aurinko tekee musta reippaamman ja energisemmän! On se aurinko kummajuttu 😀 Mulla on palava halu kirjoittaa, tuottaa tekstiä, napsia valokuvia, lukea kirjoja, pohtia nyt aivan uudella energialla. Sitä on kuin heräilisi talviunilta, pikkuhiljaa energia vain lisääntyy ja lisääntyy… Jokaisena vuodenaikana mulle tulee mm. sisustuspuuskia ja koen halua kirjoittamiseen, liikuntaab ym. ym., mutta jotenkin se virta kaikkeen lisääntyy joka vuosi auringon säteiden lisääntymisen myötä. Oletko huomannut samaa?

hdr

Mun Hyvän mielen kalenterissa oli taas oivallisia pointteja elämään. Jotkut saattaisivat etukäteen lueskella kalenterin sivujen mietteitä. Mä luen kuitenkin ajatuksella nuo mietteet, vasta kun on niiden aika ja tällä kertaa, maaliskuun kohdalta löytyi…

KYNÄN VIISAUTTA

Kynäntekijä laittoi valmiin lyijykynän laatikkoon ja antoi sille viisi elämänohjetta.

  1. Voit saavuttaa monia suuria asioita, mutta vain silloin kun teet yhteistyötä osaavien käsien kanssa.
  2. Tulet kokemaan kivuliasta teroittamista, mutta tarvitset sitä jotta sinusta tulisi parempi.
  3. Voit korjata minkä tahansa virheen jonka olet tehnyt.
  4. Sinussa tärkeintä on se mitä on sisälläsi.
  5. Mihin tahansa pintaan sinua käytetäänkin, jätät aina oman jälkesi.

hdr

Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta muita aurinkoihmisiä?
Varmasti löytyy! 😉

Näiden viisauksien ja auringon hehkuttamisen myötä, ihanaa kevään aikaa teille lukijat!
Maaliskuuhan on ensimmäinen kevätkuukausi, eikö vain?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.