Hae
Outi Karita

Mun miniloma

Kyllä loma tekee hyvää, pienikin loma!

hdr

Vaikken ole ihmeemmin kaipaillut lomaa, niin kyllä tällainen neljän päivän miniloma teki hyvää tai oikeastaan 2 päivää lomaa +  viikkonloppu perään. Virtaa tuli kerättyä ja huomasin että aivan uudella innolla tartun pikkuhommiin, jotka on odotuttaneet sitä inspistä tarttua niihin. Nyt on kevään suursiivous ja kodin inventaariotyhjennys aloitettu!

TORSTAI

miniloma1

Torstaina lähdin aamusta heti tien päälle. Lähdin kohti Parolannummea omaa äitiäni moikkaamaan. Äidillä oli iltavuoro töissä, joten piti olla ajoissa liikkeellä. Äidin luota löytyi Piri kirja, josta löytyi meen iskä, äiti oli löytänyt kirjan pohjosissa ollessaan jostain kaupasta, aika hassu sattuma. Äidin kanssa käytiin Hämeenlinnassa syömässä ennen äipän töiden alkua, hänen työt kun on siellä Hämeenlinnassa. Käytiin syömässä aasialaisessa Wokk´n -ravintolassa buffapöydän antimia. Buffassa oli mm. sushiakin, mutta täytyy sanoa, että ei oikein iskenyt makkaranpalat riisin sisällä meitiin. Naureskelin äidille, että onko hämäläiset näin hitaita, että sushiin totuttelemiseenkin tarvitaan kunnon lenkkimakkaraa 😀

Äipän luota matka jatkui Tampereen kautta kotiin. Tampereella pysähdyin ystäväni Hennan luona ja opetin Hennan tekemään banskulettuja ja Henna hieroi mun kipuista selkääni. Selkä oli ottanut jostain itseensä ja yläselässä oli viiltävä kipu aamulla kun heräsin, epäkäs kuulemma kiukuttelee…

Tampereella viihdyin parisen tuntia ennenkuin Hennan piti lähteä jumppaohjauksiinsa ja mun kotia kohti. Kotiin ajelin Rekon kautta, josta hain pari kanamunakennoa. Ilta menikin sitten rentoillen ja nukahdin piikkimaton päälle 😀

PERJANTAI

miniloma2

Perjantaina nukuin pikkasen pidempään, mutta ajoissa kuitenkin jälleen liikkeellä. Aamulla bloggailin, mutta en kerennyt saamaan mun arkipäiväpostausta valmiiksi, kun piti lähteä suolahuoneelle rentoilemaan. Mulla oli aamupäivästä 40 minuutin rentoiluhetki suolahuoneella kera kirjan. Puoliltapäivin treffattiin Riksan kanssa salaattilounaalla Cafe Solossa. Lounaalta suuntasin iskän luo Harjavaltaan, jossa isä asuu Pienkoti Tyllintuvassa. Isällä oli keskiviikkona 67-vuotis syntymäpäivä ja vein isälle vähän lahjaaakin, olin ostanut kaksi paitaa ja toinen menikin heti päälle.

Illalla mä suuntasin Hyvinvointicenterille uudelleen, tällä kertaa lämpöjoogaan venymään tunniksi ja vartiksi. Enpä ole piiiitkään aikaan ollutkaan ja oli kyllä ihanaa! Suosittelen! Vähän huvitti kun kesken tunnin Loop ilmoittaa ”time to move” ja mähän valuin hikeä solkenaan ja olin mitä ihmeellisimmissä asennoissa ja asanoissa 😀

Illalla sain vihdoin mun arkipäiväpostauksenkin valmiiks, huh kun olikin työläs postaus…

LAUANTAI

miniloma3miniloma4miniloma5

Ihana auringonpaiste! Aamulla ennen nousemista luin pari lukua kirjaa ja otin rennosti. Aamupäivässtä oli pakko päästä ulos reippailemaan! Kyllä sai hyvät energiat päivään! Vähän kotipuuhia aamusta… Yhden maissa otettiin Riksan kanssa suunta kaaupunkiin, käytyiin vähän shoppailemassa keittiötarpeita, terotuspuikko veitsille sekä punainen veitsiteline, vähänkö oli hieno! Nyt ei ole siitä kuvaa, mutta piakkoin alkamassa kotipostaussarja 😉

Käytiin myös syömässä kaupungilla, testattiin uusi sushipaikka ja käytiin ekaa kertaa Minetti jädeillä. Näistä kirjoittelinkin lauantaina oman postauksensa Porilaista sushia ja Minetti jäätelöä 🙂 Syömisten jälkeen oli kauppaostosten aika, joten suunta Prismaan.

Kotiin kun päästiin niin vähän kodin siivoilua ym. kotipuuhia… Bloggailin edellä mainitun postauksen ja ilta rentoiltiin. Katsottiin Dexterin vihoviimeinen jakso ja syötiin ite tehtyä (Rikun tekemää) kebabbia, jauhelihasta tehtyä, ootteks kokeilleet? Tulee hyvää… Riku katseli myös noita UFC matseja ja mä luin blogeja 🙂

SUNNUNTAI

miniloma6miniloma7

Ihana auringonpaiste, jälleen! Tänäänkin oli päästävä ulkoilemaan, tosin mun ulkoilun ajan iski hetkellisesi pilviseksi 😛 Kevään suursiivouksen merkeissä sain uuteen uskoon mm. keittiön laatikostoja. Päivällä oli valmistautumista iltapäivän ja alkuviikon Party Lite kutsuihin. Iltapäivästä olinkin sitten anopin luona pitämässä Party Lite kutsuja ja niiden parissa sitten iltaa menikin tovi jos toinenkin kaikkineen mitä kutsujen pitämiseen liittyy…  Nyt onkin sitten ilta bloggailtu ja tuntuu, että piikkimatto kutsuu tänäänkin kun mennään nukkumaan… 😀

Ensi viikossta onkin tulossa aikas hektinen, ehkä liiankin, mutta nyt on hyvät energiat kerättynä!

Mites teidän viikonloppu on sujunut?

Pst.
Käy kurkkaamassa myös millaista mun arki on, Arkea Outin kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.