Hae
Outi Karita

Porilaista sushia ja Minetti jäätelöä

Heips ja ihanaa viikonloppua muruset!

dav

Mä oon vähän höppänällä tuulella. Sitä tää loma ja kaikki kivat puuhat teettää, kandee kokeilla 😀 Oltiin tänään Riksan kanssa lounastamassa uudessa sushi paikassa täällä Porissa. Isoon karhuun on avattu Sakura Sushi & China Wok -ravintola joka päätettiin testata. Rikulla oli kovat ennakkoluulot, itse menin neutraalimmalla fiiliksellä. Porissa en ole lyhyen sushihistoriani aikana saanut vielä hyvää sushia (ihan ookoota, mutta en niin hyvää mihin rima noussut), mutta nyt sain ja oli Rikukin tyytyväinen!

hdr

Sakurassa oli buffet ruokailu ja buffassa oli erilaisia susheja, koko ajan pöytää täytettiin tuoreilla susheilla. Sitten oli myös lämmintä ruokaa tarjolla ja misokeittoa. Misokeitto ei tällä kertaa enää mahtunut, olis pitänyt heti alkuun ottaa. Sushejakin vedin sellaisen määrän, että tiukkaa teki lämpimienkin syönti. Hyvin kuitenkin kaikki upposi, oli niin hyvää! Riisi ei ollut kuivaa susheissa vaan just hyvää ja vaihtoehtoja oli reilusti! Itse olisin kaivannut buffapöytään vielä vähän infoa varsinkin sushien sisällöstä näin allergikkona. Otin hieman varman päälle kun jotkut näyttivät uhkaavilta 😛 Tuoretta tonnikalaa ja rapuja jäin vähän kaipaamaan, mutta vatsa tuli kyllä ilman näitäkin täyteen ja käyn varmasti toistekin, ensi kerralla myös sitä misokeittoa, mmm… 🙂

davdav

Jälkkärille mentiin sitten Minetti jäätelöbaariin. Ei ollakaan aiemmin käyty vaikka Minetti on hetken aikaa jo tuossa Isossa karhusssa ollutkin. Jäätelöjä oli jos vaikka minkälaisia ja mun mieltymykset kallistui alkoholiin viittaaviin jäätelöihin jostain syystä 😀 Otin munalikööri ja baileys jädeä. Baileys maistui ihan siltä, että se olis voinut vaikka päähän nousta 😀 Ens kerralla kyllä riittää yksi pallo, sen verran isoja palloja pyöriteltiin ja siis ensi kerta saattaa joskus tullakin, ehkä seuraavan sushikerran päätteksi taas, oli nimittäin hyvää jädeä!

davhdrdav

Tänään siis vähän herkuttelupäivää vietetty! Täällä on myös ollut aivan ihana aurinkoinen ilma, kevään tuntua jo ilmassa. Aurinkolasitkin sai oikein heittää päähän kun aamusti lähdin lenkille.

Mites, maistuuko teille sushi?
Onko muita Porin uuden sushipaikan testanneita siellä lukijoissa?

3 kommenttia

 1. Susan kirjoitti:

  Me ei olla Hanneksen kanssa päästy oikein siihen raa’an kalan syömiseen kiinni. Hannekselle ei maistu ja mulla tulee kyökkärefleksi, joten sushi ei oikein uppoa 😀 Tosin ei meistä kumpikaan saa alas edes sitä kalalillinkiä, mitä on yleensä kalakakkujen pinnalla (kylmäsavulohi vai mikä lie?) Mutta sushi on niin kaunista, että sitä haluaisi syödä!!!
  Sunnuntaina juuri käytiin ravintolassa syömässä ja taas mua harmitti, etten kanasalaattini päälle jaksanut syyä jälkiruokaa. Päätettiin yhteistuumin, että tästä lähin mä siirryn suoraan dessertteihin ja syön sitten kotona jotain terveellistä kun taas mahtuu 😀 Toikin jäätelö oli niin namin näköinen, enkä mä ikinä pääse kokemaan tollaisia! Slurps!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Hei Susan, jälkkärimahahan on aina erikseen 😀
   Susheja on tietty muutakin kuin raa’alla kalalla, tykkäättekö ravuista? Ja sitten on ihan kasvissusheja ja Hämeessä oli tosiaan makkarasushejakin kunnon HK:n sinisellä, mutta sitä en kyllä suosittele, yök! 😛
   Siellä Turussa oli ihana sushipaikka, Sushi Panda Forumissa 🙂

 2. Otukka kirjoitti:

  Tamperelaisena venäjän opiskelijana voin sanoa, että mikään ei voita hyvin tehtyä minettiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.