Hae
Outi Karita

Sunnuntain vinkkivitonen

Tässäpä 5 vinkkiä päivään kuin päivään!

 1. Ulkoile

Ulkoilu virkistää ja piristää, raitsi ilma tekee hyvää virkeydellä ja pieni lenkki lisää päivän aktiivisuutta jo oikein mukavasti. Aktiivisuus taas pitää oloa reippaampana. Itse puhkun energiaa jo pienenkin ulkoilmareippailun jälkeen. Omassa työssäni on sellainekin hyvä puoli, että lähes joka päivä saa haukata happea ulkonakin, lenkki on silti aina eri asia 😉

hdr

2. Venyttele

Niin, tein tämähän löysi tiensä myös mun hyvinvoinnin muistilistaan ja tällä viikolla tästä on pidetty kiinni ja niin pidetään kyllä jatkossakin. Pienen lenkin jälkeen oli luontevaa vähäksi aikaa mennä lattialle ja ensin rullailla putkirullalla ja hierontapalloilla. Rullailun jälkeen koko kropan venyttelyä ja loppuun oli pakko kokeilla kuinka alas taipuisi, aikas vajaaksi jää 😛

hdr

3. OptiMSM

Tästähän voisi tehdä ihan oman postauksensa. Olen MSM-jauhetta käyttänyt jo pidempään ja nyt kun purkki rupesi olemaan tyhjänä niin päädyin kokeilemaan mustaherukalla maustettua OptiMSM:ää. MSM ei ole sellaisenaan veteen sekoitettuna mitenkään hyvää, mutta tämä mustaherukalla maustettu on jo paljon siedettävämpää, hyvinkin pystyy juomaan! Itse laitan yleensä töihin otettavaan puolen litran vesipulloon jauhetta tai aamudrinksuni sekaan. Tänään join lasillisen ihan vain vedellä ja tällä jauheella aamupalan yhteydessä.

BTW riisimaitoon tehty maidoton riisipuuro on kyllä hyvää!

dav

OptiMSM on ravintorikki nivelten ja ihon hyvinvointiin. MSM on lyhenne metyylisulfonyylimetaanista, joka on luontaista ravinnosta saatavaa rikkiä. Rikki on tärkeä osa kollageenin muodostumisessa eli kyseessä on rakennusaine vahvoille hiuksille, kynsille ja nivelille. Oma äitini, joka kärsii nivelrikosta on pärjännyt vähemmillä särkylääkkeillä MSM:n myötä ja usein tätä suositellaankin erilaisiin nivelsairauksiin.

hdr

4. Rentoile

Pitää muistaa myös rentoilla, mitä se sitten kenellekin tarkoittaa. Eilen se oli mulle kynttilöiden laittamista palamaan, leffan katselua miekkosen kanssa ja herkkukahvi sohvalle tarjoiltuna, kotitekoinen maidoton caramellilatte 🙂

dav

5. Kuuntele itseäsi

Muista kuunnella itseäsi, omaa oloasi, omia halujasi, omia unelmiasi. Äläkä jätä pelkkään kuunteluun, joojoo, vaan toimi niiden viestien mukaan. Hyvin simppeli esimerkki tältä päivältä; aamu meni rentoillen, tehden hyvä aamupala ja lueskellen blogeja. Usein viikonloppuisin aamuisin päivittelen blogia ja tänään olisi ollut puoliltapäivin aikaa tälle, mutta mun teki hirmuisesti mieli lenkille. Päädyin lenkille ja ajatelin, että kirjoittelen myöhemmin jos ehdin ja jos en ehdi niin ei sekään mitään. Reippailu todella kannatti, ihanan rentoiluaamun jälkeen raitista ulkoilmaa ja pientä reippailua, energiat loppupäivälle täysin kohdallaan ja ehdeinpä vielä tännekin rustailla tässä iltasella 😉

dav

Loppuun vähän kuvia mun tän illan töiltä, kun olin pitämässä Party Lite kutsuja. Osa kynttilöistä oli jo kuvaushetkellä sammahtanut, mutta kerrankin sentään muistin kutsuilta ottaa esittelypöydästäni kuvaa 😀

davdavhdrdavdavhdr

Mun konsultti sivut löytyvät facesta
sekä osoitteesta
www.outiv.partylite.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.