Hae
Outi Karita

Blogimaailman poimintoja

Eilinen tuli vietettyä kaikista muista menoista ja suunnitelmista huolimatta kotosalla särkylääkkeiden voimin ja aikas zippinäkin tropeista. Ihan naistenvaivoista johtuvia karmeita kipuja koettiin siis täällä ja välillä oltiin ihan kaksinkerroin sohvalla tai nojailtiin tasoihin, välillä taas ihan turtana särkylääkkeistä. Koneella tuli kuitenkin vietettyä jonnnin verran aikaa ja paljon taas blogeja luettu. Ajattelinkin jakaa eiliseltä ajatuksia herättäneitä postauksia teillekin luettavaksi tai kuunneltavaksi, jos et ole näitä vielä bongannut 😉

bty

Tuukka Pursiainen –
Ajatuksia elämästä, treenistä ja ravinnosta

”Kerran maalla käydessäni kuulin, kuinka koko suvun kesken kehuskeltiin 15-vuotiaan serkkuni syöneen 7 grillimakkaraa peräjälkeen. Taivas, että mulla meinasi kiehahtaa. Miettikää, että ylipainoinen kaveri painaa 7 grillimakkaraa samalla istumalla ja saa siitä vielä kehuja! Mitä luulette sen lapsiraukan yrittävän seuraavalla kerralla vastaavassa tilanteessa? Aivan! Se yrittää syödä 8 makkaraa ja 20 – vuoden päästä ollaankin onnellisesti ohitusleikkauksessa.”

Tuukka Pursiainen kirjoitteli postauksen ”Miten lapsuutemme ruokavalio vaikuttaa meidän valintoihimme aikuisina ja tämä oli hyvin mielenkiintoinen teksti. Itse pysähdyin miettimään ja haaveilemaankin, kun Tuukka kirjoitti miten on pystynyt syömään hedelmiä ja pähkinöitä oltuaan niille allerginen aiemmin ja miten he on Monnan kanssa pystyneet ottamaan koiran taloon allergioista ja astmoista huolimatta…. Tekstissä on paljon hyvää pohdintaa ruokavaliosta.

Sairaan kaunis maailma

”Meneekö sinulla joskus ruokaa roskiin? Syötkö esimerkiksi lautasesi tyhjäksi buffet ruokailussa? Onko sinulle oikeastaan ihan sama, jos joskus ruokaa menee roskiin, olethan itse maksanut siitä jo käyvän hinnan? Tärkein kysymykseni on, että voisitko tehdä päätöksen, että jatkossa ruokaa ei enää mene turhaan roskiin, ainakaan sinun keittiössäsi?”

Marissapa tempaisi ja kirjoitti todella hyvästä aiheesta postauksen, Ruokahävikistä. Ajankohtainen asia ja itseänikin on monesti puhuttanut tämä aihe, en pidä lainkaan siitä, että ruokaa heitetään roskiin ja joskus tekee oikein pahaa kun töissäkin kaikki ylijäämäruoka menee roskikseen. Kotona pyrin, ettei sitä ruokaa menisi roskiin, joskus kuitenkin käy niinkin että jokin on mennyt vanhaksi kaapissa, se inhottaa, mutta kunhan se pysyy enemmän poikkeuksena kuin sääntönä.

Mona´s Daily Style

”Se on semmonen juttu että tänään puhutaan töistä ja siitä miten jokaisen pitäisi arvostaa just sitä duunia mitä sä just nyt tällä hetkellä teet.”

Eli kyseessä on videopostaus Monalta, Pohdintaa työnteosta ja unelmaduunista. Itselläni heräsi paljon ajatuksia ja kommenttiboxin puolella tuolla Monan postauksen alla niistä osa. Pitäiskö oikein oma postaus tehdä aiheesta, kun näin inspiroitsi pohtimaan ja jakamaan ajatuksia 😀

Herättikö mielenkiintoa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.