Hae
Outi Karita

Ystävänpäivä, brunssi, koti, outfit

Hih, täällä on vietetty ystistelyviikonloppua perjantaista asti! Viikonloppu on ollut sopivan rento ja silti siihen on mahtunut monenmoista kivaa, juuri sopivasti!

hdr

Bongasin torstaina että Porin Torerossa on tapasiltapäivät ma-pe klo 14-17 ja sovittiin Riksan kanssa, että meidän ystistelyviikonloppu starttaa perjantaina tapaksilla. Tapasiltapäivään kuului 3 tapasta listalta ja kuohuvaa lasillinen. Kun on kuukauden juomatta alkoholia niin kuohari nousee kyllä pienesti päähänkin 😉 Tapasten jälkeen syötiin vielä puoliksi jälkkäriäkin ja kyllä se kuohari sieltä päästäkin laski yhtä nopeaan kun nousikin, mutta oli sekin kyllä pitkästä aikaa hyvää! 😀

davdav

dav

Lauantaina oli arjen askareita, kaupoilla käyntiä, pientä siivoilua… Illalla sitten syötiin hyvin, Riksa teki kunnon pihvit ja punajuuririsottoa, mä tein vähän salaattia ja laitoin kotia keväisemmäksi ja vähän ystävänpäivätunnelmiin.

dav

Heh, meillä Party Lite on ollut vahvasti edustettuna sisustuksessa jo ennekuin aloitin konsulttina ja nyt kaikkea ihanaa uutta, olen aivan rakastunut tuohon perhoslampettiin seinällä! 😀

davdavdavdavdavdav
Illalla meille tulikin sitten Annulii ja Ville. Pitkät tovit vaan juteltiin, miehet kaikenmaailman työjuttuja ja me naiset vissiin vähän syvällisempiäkin ja siinä sivussa varattiin hotelli Fitness Classic viikonloppuun huhtikuulle 😀 Porukalla pelailtiin Parisuhdepeliä ja saatiin siinä samassa hyvät nauruterapiat, melkoisen tuore aviopari päihitti mut ja Riksan 😀 Kysymyksiä heiteltiin kyllä tovi pelin jälkeenkin 😉
dav

Tänään sitten on varsinainen rentoilupäivä! Aamulla leivoin gluteenittomia sämpylöitä ensi kertaa elämässäni ja laittelin brunssiherkkuja. Puoliltapäivin koottiin brunssia porukalla ja herkuteltiin, kun Erika ja Sami tuli meille.

dav
dav

dav

hdr

Brunssin jälkeen lähdettiin Rikun kanssa vähän haukkaamaan raitista ilmaa ja lenkin jälkeen on rentoiltu täällä kotosalla ja rennoissa tunnelmissa loppuiltakin vietetään. Tai sitten saankin paniikin päivän aktiivisuustasoista vielä 😀 Sain nimittäin toivomani Polarin Loop aktiivisuusrannekkeen lahjaksi, se jo kerran tässä mulle täristeli, että ylös siitä sohvalta, täristelkööt nyt, tää päivä rentoillaan 😀 Riksa sai multa Espressokeittimen ja mäkin sain herkullisen latten sillä tehtynä. Annulii toi eilen todella herkkua karamellikahvia ja siitä tuli superhyvää lattea!

davdavHih, olen saanut ihania kortteja, viestejä, muutaman lahjankin. Juuri tässä kirjotellessa, hetki sitten ovelta kuului koputus, pyysin Riksan menemään avaamaan, kun itse olen pitkikset jalassa vain. Ovelta kuuluikin tuttu ääni, ”Onks Outi koton?”, hih, ystäväni Marika toi mulle paketin ja halauksen <3

dav

Tärkeintä kuitenkin ystävyydessä on yhdessä koetut hetket! Olen viikonloppuna taas pysähtynyt miettimään ja hämmästelemään, kuinka onnekas olenkaan! Olen saanut rinnalleni aivan ihanan miehen, elämän- ja sielunkumppanin! Olen saanut aivan ihania ihmisiä ympärilleni, jotkut lähempänä, jotkut kauempana, mutta jokainen yhtä lähellä sydäntäni!

burstYSTIS

YSTÄVÄISENI!

”Kiitos maratonpuheluistamme
ja nauruista ja itkuista
kiitos salaisuuksista
ja luottamuksesta
kiitos makutuomaroinnista
kannustuksesta
ja pitkästä pinnasta
KIITOS YSTÄVYYDESTÄMME”

hdr

Pst. tuo mekko on mun uusin Desigual(ostokseni)rakkauteni 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.