Hae
Outi Karita

Vuohenmaitokosmetiikkaa alekoodilla

Osa tuotteista saatu yhteistyönä Alajärven tilalta
 

Nyt on testailtu enemmänkin vuohenmaitokosmetiikka. Tilasin Alajärven tilalta REKO:n kautta muutaman kosmetiikkatuotteen ja sain vähän kaupanpäälisiäkin. Sain jo aikaisemmin shampoopalasen kokeiltavaksi ja toimii kyllä oikein hyvin tukan pesussa. Nyt kotoa löytyy myös mm. kasvovettä, nestesaippuaa, palasaippuaa, kuorintaa, huulirasvaa….

dav

dav
Kasvovesi raikastaa ihanasti! Musta on ihanaa aamusin pyyhkiä kasvot viileällä ja virkistävällä kasvovedellä ja tämä Appelsiinimaito kasvovesi on juuri sellainen!

Kuorintapalaa on kätevä käyttää, hieroo palaa vain iholle ja jo pelkkä kuorintapala jättää ihon ihanan pehmoiseksi. Kun käyttää vielä kosteuttavaa saippuaakin niin iho on pehmoinen ja kosteutettu suihkun jälkeen ja munhan iho janoaa kosteutusta! Aivan ihana tuoksu myös tuollaisessa Kaakaomaito sokerikuorintapalassa ja tuo hunaja-kaakaomaitosaipua, mmm…. Saippuapalaset on myös hyvin käteviä, ei tarvi lotrata nestesaippuaiden kanssa välttämättä vaan hieroa vaan palalla iholle saippuaa 🙂

Myönnän olevani myös huulirasva-addikti ja aivan ihanaa huulirasvaakin sain Alajärven Tilalta, todella kosteuttavaa, ihanan pehmoista ja hyvän tuoksuista 🙂

dav

Ja ihania fudgeja myös tähän ystisviikonlopun herkutteluun, varmasti maistuis sullekin 😉 Nää on ollut joka kerta takuuherkkuja, kun olen ostanut! Olen vähän koukussa näihin 😉

davALAJÄRVEN TILA

Alajärven Tila on pieni vuohitila täällä Porissa, tarkemmin Noormarkussa. Tilalla valmistetaan tilan omien vuohien tuoreesta maidosta käsityönä vuohenmaitokosmetiikkaa ja -makeisia, kuten fudgea ja toffeeta, myös lypsäminen tapahtuu käsin. Kakki kosmetiikka tuotteet sisältävät tilan vuohien tuoretta maitoa, maitojauhetta tuotteissa ei käytetä.

Alajärven tila pyrkii käyttämään mahdollisimman paljon Suomalaisia puhtaita raaka-aineita, mm. kylmäpuristetut pellava- ja hamppuöljyt tuotteissa tulevat Suomesta. Mehiläisvaha ja hunaja tulevat lähialueiden pientuottajilta ja tietysti marjajauheet ovat aina Suomalaisia.

Vuohenmaito on todella hyvä herkällekin iholle. Vuohenmaito on hyvin imeytyvä ja ihoa runsaasti hoitava. Se sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä proteiineja, rasvoja ja vitamiineja. Vuohenmaidon sanotaan nuorentavan ihoa sekä hoitavan herkkää ja vaikeaa ihoa.

 
”Haluamme valmistaa luonnollista, puhdasta kosmetiikkaa ihojemme hyväksi, pienellä pilkkeellä silmäkulmassa.”

gocos1

ALEKOODI VERKKOKAUPPAAN!!!

Teille lukijoilleni sain alekoodin tosiaan Alajärventilan verkkokauppaan, älkää unohtako sitä hyödyntää!
-20 % kosmetiikkatuotteista koodilla
OUTIKARITA20

VOIMASSA MAANANTAIHIN 15.2.2016 ASTI!!!

Verkkokauppa GoCos
Myös facebookissa

Itse tulen varmasti käyttämään jatkossakin Alajärven Tilan kosmetiikkatuotteita ja fudgeherkkuja 😀

0 kommenttia

 1. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Ei kai noi vuohenmaitotuotteet tuoksu vuohenjuustolle? ;D Hihi!

  • Outi Karita kirjoitti:

   No ei 😀
   Niissä on aikas ihanat tuoksut, syötävää ihanat kuten tuossa kaakaomaitokuorinnassa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.