Hae
Outi Karita

Biisiperjantai!

Ne pumppiohjelman uudet biisit, lupasin ne Instan puolella jo keskiviikoksi, mutta siin√§ tuli sitten pari muuttujaa matkan varrelle ūüėÄ

dav

Pieni nuha joka mua on alkuvuodesta kiusannut alkaa olla takanap√§in, mutta sen verran √§rsytt√§v√§ pikkuflunssa tosiaan oli, ettei iskenyt kyll√§ pahasti p√§√§lle, mutta v√§h√§nkin kun rasitti niin pukkas taas enemm√§n nuhaa seuraavana p√§iv√§n√§ ja vei vetoa pois. Nyt alkais olemaan energiat kohdillaan! T√§ll√§ viikolla my√∂s jumppavetoihin otin itekin pitk√§st√§ aikaa reilummin painoa ja sain kun sainkin lihakseni hyv√§ll√§ tavalla kipeiksi ūüôā Kuitenkaan sen enempi√§ treenej√§ en ole uskaltautunut t√§ll√§ viikolla ottamaan, sill√§ en usko ett√§ t√§ysin selvill√§ vesill√§ t√§st√§ pikkulentsusta ollaan, t√∂iss√§kin kun olen kaiket p√§iv√§t pikku nuhanenien ymp√§r√∂im√§n√§. Nyt viikonloppuna voisi ottaa v√§h√§n ulkoilua ja kevytt√§ kotitreeni√§ mahdollisesti….

dav

T√§ll√§ viikolla oli jumppavedoissa uudet ohjelmat ja pumppituntiinhan suunnitellaan treenit biiseihin, niinkuin Bodypump:ssakin ja alla mun biisivalinnat, joista osaksi kiitos teille lukijoille, joilta sain hyvi√§ vinkkej√§ ja moni vinkki pistetty my√∂s yl√∂s taas tuleviakin ohjelmia varten ūüôā

Lämppäri

Kyykyt

Rinta

Selkä

Ojentajat

Askelkyykyt

Hauikset

Olkapäät

Vatsat


Miltäs kuulosti?

Yrit√§n pit√§√§ biisilistan monipuolisena musiikkityylillisesti, jokaiselle jotain ja Tuisku on ja pysyy listoilla omista ja jumppaajien toiveista ūüėČ Biisien t√§ytyy my√∂s meitiin toimia, mutta onneksi mulla on melko laaja musiikkimaku, kuten huomata voi ūüėÄ Ohjata on mukavampi jos biisit iskee itseenkin ūüėČ

Ja munhan pumppitunnit on tiistaisin klo 19.30 Porin Piukoissa Paikoissa, keskiviikkoisin samaan kellonaikaan sitten Piukat Pakarat tuntia ūüėČ

dav

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.